BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.

Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.
Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.

Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”
Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”
Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

sacmalamayin Özge’nin duası;

Allah’ım , gönlümdekini tek bilen sensin. Beni benden daha iyi bilen de sensin. Beni gönlümdekinden dolayı kötü duruma düşürme. Zorlaştırma, kolaylaştır Rabbim.Gönlümdeki benim için hayırlı değilse nasip etme. Benim için en hayırlı olana beni ısındır yarabbim.Hayırlı değilse ikimizi de ayrı hayatlarda mutlu eyle yarabbim. Seçimlerimden dolayı beni utandırma Allah’ım. En doğru seçimi yapmayı nasip et. Hayatımda keşke dememem için yardım et Allah’ım. Kullarına utandırma beni. Beni ve gelecekteki eşimi senin yolundan ayırma yarabbim.Hayırlı bir evlilik ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. Bir tek senden dilerim senden isterim bir tek sana sığınırım. Gönlüm çok yorgun Allah’ım; gönlüme İnşirah ferahlığı ver, gönlümün penceresinden ılık meltemler estir Yarabbim..

sacmalamayin
love_story
S sibellcim
O ozlemem
library_
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
S Sarya41
humanbeings

Allah'ım, bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip et.

Duamız; Salat-ı Mecule. Bu salavât her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümü çözmek için okunur. Bu salavâtı sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra, yahut da uykudan uyanır uyanmaz okuyan kimsenin Yüce Allâh her türlü sıkıntısını giderir ve yine her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder. Bu salavatın ardından bir de Allah rızası için iki rekat namaz kılınır ve Yüce Allâh o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.

Her bir arkadaşımızın niyetine aşağıda yazacağım 51 adet Salat-ı Mecule’yi sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra (bu iki vakitten birinde daha etkili olduğu söyleniyor) okuyacağız. O gün duası okunan arkadaşımız bizlerin okuması bittikten sonra (ben liste tamamlandıktan sonra okumanı yapıp namazını kılabilirsin diye haber vereceğim) kendi niyeti için 51 adet Salat-ı Mecule’yi okuyacak ve Allâh rızası için iki rekat namaz kılacak. Kılınan namazın birinci rekatında Fâtiha ile İnşirâh Sûresini, ikinci rekatında da Fâtiha ile birlikte Kâfirûn Sûresini ve “İzâ câe nasrullâh” (Nasr) Sûrelerini okuyacak. Bizlerin okuduklarını da katarak kendi niyeti için duasını yapacak.
Okunuşu; “ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN SALATEN TEHULLÜ BİHA UKTEDİ VE TÜFERRİCÜ BİHA KÜRBETİ VE TAKDİY BİHA HACETİ VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLİM”
Anlamı; Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz HZ.Muhammed (SAV)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Salavat olduğu için abdestsiz okunabilir. Arapça bilenler Arapçasından okuyabilir. Süremiz 1 gün.

P Prhp Nilay’ın duası;

Rabbim Nilay kulunun karşısına tez zaman da onu sevecek,huzur verecek,güvenilir,merhametli,Allah korkusu olan ,Nilay kulunun da içinin ısındığı sevdiği bi eş nasip eyle.Huzur dolu iyi ki diyeceği bir yuva, çok bekletmeden hayırlı evlatlar ver.Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin.Kalbime inşirah ferahlığı ver.Yalnızlıkla imtihan etme.Burada birlikte dua ettiğim tüm kardeşlerime de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle.Amin.

P Prhp
love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…