BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin

Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.

Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

Türkçe okunuşu;

Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.

Anlamı;

Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.

Esmamız; Ya Musavvir

Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren

Ebced değeri; 336

Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün

P Prhp Nilay’ın duası;
Rabbim Nilay kulunun karşısına tez zaman da onu sevecek,huzur verecek,güvenilir,merhametli,Allah korkusu olan ,Nilay kulunun da içinin ısındığı sevdiği bi eş nasip eyle.Huzur dolu iyi ki diyeceği bir yuva, çok bekletmeden hayırlı evlatlar ver.Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin.Kalbime inşirah ferahlığı ver.Yalnızlıkla imtihan etme.Burada birlikte dua ettiğim tüm kardeşlerime de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle.Amin.
S sibellcim
love_story
library_
O ozlemem
honeymilkkk
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings
S Sorunlu_ss

Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin

Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.

Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

Türkçe okunuşu;

Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.

Anlamı;

Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.

Esmamız; Ya Musavvir

Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren

Ebced değeri; 336

Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
sacmalamayin Özge’nin duası;
Allah’ım , gönlümdekini tek bilen sensin. Beni benden daha iyi bilen de sensin. Beni gönlümdekinden dolayı kötü duruma düşürme. Zorlaştırma, kolaylaştır Rabbim.Gönlümdeki benim için hayırlı değilse nasip etme. Benim için en hayırlı olana beni ısındır yarabbim.Hayırlı değilse ikimizi de ayrı hayatlarda mutlu eyle yarabbim. Seçimlerimden dolayı beni utandırma Allah’ım. En doğru seçimi yapmayı nasip et. Hayatımda keşke dememem için yardım et Allah’ım. Kullarına utandırma beni. Beni ve gelecekteki eşimi senin yolundan ayırma yarabbim.Hayırlı bir evlilik ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. Bir tek senden dilerim senden isterim bir tek sana sığınırım. Gönlüm çok yorgun Allah’ım; gönlüme İnşirah ferahlığı ver, gönlümün penceresinden ılık meltemler estir Yarabbim..
S sibellcim
love_story
O ozlemem
P Prhp
library_
honeymilkkk
S Sarya41
aypare ackerman
humanbeings
S Sorunlu_ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…