BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin

Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.

Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

Türkçe okunuşu;

Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.

Anlamı;

Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.

Esmamız; Ya Musavvir

Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren

Ebced değeri; 336

Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
humanbeings İsmim Yeter. Duam; Allah’ım sen her şeyin hayırlısını bilir, en güzelini yazarsın. Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve hakkında hayırlı olan evlilik ve eş için bir yol aç. Bu isteğini, duasını, hayalini ona güzel ve kolay eyleyip, yaz. Muhakkak ki bize zor olan sana kolaydır rabbim, Yeter’e hayallerini yaşamayı nâsip et. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır. Amin.
love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
aypare ackerman
S Sarya41
P Prhp
sacmalamayin
S Sorunlu_ss

İrem için okudum.Allah kabul etsin.

Yeter için okudum Allah kabul etsin.

Kızlar S Sarya41 arkadaşımız 3 kişiye henüz okumadı. O yüzden duasını askıya aldım. Yeni listeyi paylaşmak için S Sorunlu_ss arkadaşımızın duasını özel mesajla istedim. Ondan haber bekliyorum

Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin

Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.

Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

Türkçe okunuşu;

Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.

Anlamı;

Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.

Esmamız; Ya Musavvir

Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren

Ebced değeri; 336

Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
S Sorunlu_ss Seyhan’ın duası;
Allah’ım sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin ismin hürmetine senden istiyorum. Seyhan’a kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Kalbine inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duasının çok şükür oldu sevincini yaşat.
S sibellcim
love_story
O ozlemem
P Prhp
library_
honeymilkkk
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…