- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
sacmalamayin için okumayanlar;
S Sarya41
aypare ackerman in okumayanlar;
library_
sacmalamayin
S Sarya41
humanbeings
S Sorunlu_ss
Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin
Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.
Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
Türkçe okunuşu;
Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.
Anlamı;
Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.
Esmamız; Ya Musavvir
Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren
Ebced değeri; 336
Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
aypare ackerman İrem’in duası;
Rabbim sen gönlümdekini en iyi bilensin. Çok istediğim duamı sen kabul et. gönlümdekini bana hayırlı eyle onu bana öyle ver inşallah. Evlilik için adım atmayı sen nasip et. Sen bana geç olmadan duamın oldu sevincini yaşat Allah'ım sen duamı kabul eyle.
S sibellcim
love_story
library_
O ozlemem
honeymilkkk
P Prhp
S Sarya41
sacmalamayin
humanbeings
S Sorunlu_ss
Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin
Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.
Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
Türkçe okunuşu;
Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.
Anlamı;
Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.
Esmamız; Ya Musavvir
Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren
Ebced değeri; 336
Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
humanbeings İsmim Yeter. Duam; Allah’ım sen her şeyin hayırlısını bilir, en güzelini yazarsın. Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve hakkında hayırlı olan evlilik ve eş için bir yol aç. Bu isteğini, duasını, hayalini ona güzel ve kolay eyleyip, yaz. Muhakkak ki bize zor olan sana kolaydır rabbim, Yeter’e hayallerini yaşamayı nâsip et. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura, mutluluğa şansa, mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır. Amin.
love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
aypare ackerman
S Sarya41
P Prhp
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Canım girmiş ama neden bildirim yapmadı bilmiyorum. Geç de olsa okuyor ama, bekleyelim istersenhumanbeings Yetercim S Sarya41 müsait değil galiba benim duam için bildirim yapmadı,istersen ben kendime onun yerine okuyup namazımı kolayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?