BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Arkadaşlar öncelikle haklarınızı helal edin çalıştığımdan dolayı vakit bulamıyorum . Virüs nedeniyle 12 saat çalışıyorum . Gece gelip direk uyuyorum . Ama bugün izinliydim ve okuyamadığım arkadaşlarım için okudum dualarını . Mazeretim bittiği için ayrı ayri 100 ayet okudum .
OKUDUĞUM ARKADAŞLAR
Aypare_irem
saçmalamayın_özge
humanbeings_yeter
sorunlu ss_ seyhan

Rabbim tez zamanda dualarımızın kabul sevincini yaşatsın . Amin

Allah sizi, siz ağlarken ağlayacak, gülerken gülecek, dua ederken dua edecek kalplere komşu etsin

Duamız; Hz.Musa’nın evlilik duası olarak geçen Kasas Süresi 24.Ayet. Mazeretli olanlar içinse; ‘Ya Musavvir’ esması.

Arapçası;
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ

Türkçe okunuşu;

Rabbi innî limâ enzelte ileyye min hayrin fakîr.

Anlamı;

Rabbim! Doğrusu bana indireceğin her hayra (lütfuna) muhtacım.

Esmamız; Ya Musavvir

Anlamı; Tasvir eden, herşeye bir biçim ve özellik veren

Ebced değeri; 336

Her bir arkadaşımızın niyetine duasıyla birlikte 100 adet yukarıda yazan ayetimizi okuyoruz. Arapçasını bilenler Arapçasından okuyabilir. Ayet olduğu için abdestli olarak okunmasına dikkat edelim. ☺ Mazeretli olanlar ise 336 adet Ya Musavvir esmasını okuyacaklar. Süremiz 1 gün
S Sarya41 Serap’ın duası;
Allah'ım sen aklimin ,kalbimin sevebileceği . Gözümün gönlümün doyucağı bi ömür bi yastıkta ahirete kadar evliliğimi sürdürebiliceğim bana cennette dahi yoldaşlik yapabilicek bi eş nasip eyle . Kadının Allah in emaneti olduğunun bilincinde bi eş nasip eyle .Bir ömür hayırlı sağlıklı bi yuvada senin yolunda yetiştirebiliceğim evlatlar nasip . Ya Rabbi senin için bacası tüten bi ev ,senin rızan için tekeri dönen bi araba ve senin için harcayabiliceğimiz mal nasip eyle.
S sibellcim
love_story
library_
O ozlemem
honeymilkkk
aypare ackerman
P Prhp
sacmalamayin
humanbeings
S Sorunlu_ss

Canlarım Serap arkadaşımızdan sonra bu listemiz tamamlanıyor. Yeni dua için Kenzül Arş duasını düşündüm. Daha önce de okuyalım demiştik. Araştırdım biraz ancak herhangi bir okuma usulü bulamadım. Biraz uzun bir dua. Her bir arkadaşımızın niyetine hem Arapçasını hem Türkçesini 1 defa okuyabiliriz. Sizin aklınızda olan bir dua varsa onu da okuyabiliriz. Yeni listemizi yavaş yavaş düzenliyorum. Katılmak istemeyen yoktur umuyorum ki ancak varsa bana bildirir misiniz
love_story S sibellcim O ozlemem library_ honeymilkkk aypare ackerman P Prhp sacmalamayin S Sarya41 S Sorunlu_ss
Canım F FairyTale89 yeni listemize ekleyeyim mi seni?
melisamelisss canım sen de katılmak istediğini yazmıştın. Ekleyeyim mi?
fikirlerinizi bekliyorum

Devam edelim canim benim bu aksam sınavlarım başladı ilk sınavı oldum geldim haftaya bitiyor sınavlarım o sebeple gece kalsa okumalar sıkıntı olmaz dimi ama kesin bitiririm hafta sonları kimsenin duası.kalmaz :) haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…