- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Anladım canımYeni Duamız Hz.Yunus’un duası ‘Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn' olacak.
4444’ü de listemize ekleriz. Daha sonra toplu olarak listede bulunan kişiler için okuma yapabiliriz
Karar hepimizin kararı canım tabi ki. Birlikte karar verirsek çok daha güzel olur
Humanbeings yeterci için okudum allah kabul etsiinS Sorunlu_ss için okumayanlar;
S Sarya41
humanbeings için okumayanlar;
love_story
O ozlemem
P Prhp
S Sarya41
İrem arkadaşımızın duası bitince yeni listemize geçeceğiz. Yarın yeni listeye geçmiş oluruz. Yeni Duamız; Hz. Yunus’un duası: ‘Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn'. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet bu duayı okuyacağız. Günlük 2 kişiye okusak ağır gelir mi kızlar? Ne dersiniz? Yeni listemizi düzenliyorum. Hepimiz devam ediyoruz inşallah
love_story S sibellcim O ozlemem library_
P Prhphoneymilkkk aypare ackerman sacmalamayin S Sarya41 S Sorunlu_ss
aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlarımız vardı. Kızlar sizleri de yeni listeye ekliyorum. Yarın yeni listemize geçeceğiz.
Seninpandan M mervesellll Y Ylnzbrrn S selametle66
Yeni listeye eklemeyi unutmayınMerhaba. Bir liste dahilinde ilerliyoruz. Her gün 1 arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz. Bu listemizde ilerledik. Ben de düzenli bir şekilde okurum ve bana da dua edilmesini istiyorum derseniz bir sonraki dua listemize sizi de ekleyebilirim ☺
Tamm katılırım.İrem arkadaşımızın duası bitince yeni listemize geçeceğiz. Yarın yeni listeye geçmiş oluruz. Yeni Duamız; Hz. Yunus’un duası: ‘Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn'. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet bu duayı okuyacağız. Günlük 2 kişiye okusak ağır gelir mi kızlar? Ne dersiniz? Yeni listemizi düzenliyorum. Hepimiz devam ediyoruz inşallah
aramıza yeni katılmak isteyen arkadaşlarımız vardı. Kızlar sizleri de yeni listeye ekliyorum. Yarın yeni listemize geçeceğiz.
Ben okuyabilirim iki kisiİrem arkadaşımızın duası bitince yeni listemize geçeceğiz. Yarın yeni listeye geçmiş oluruz. Yeni Duamız; Hz. Yunus’un duası: ‘Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn'. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet bu duayı okuyacağız. Günlük 2 kişiye okusak ağır gelir mi kızlar? Ne dersiniz? Yeni listemizi düzenliyorum. Hepimiz devam ediyoruz inşallah
Olur ekleyin beniİrem arkadaşımızın duası bitince yeni listemize geçeceğiz. Yarın yeni listeye geçmiş oluruz. Yeni Duamız; Hz. Yunus’un duası: ‘Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn'. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet bu duayı okuyacağız. Günlük 2 kişiye okusak ağır gelir mi kızlar? Ne dersiniz? Yeni listemizi düzenliyorum. Hepimiz devam ediyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?