Her iki arkadaş için de okudum canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin aminSen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.
Duyduk duymadık demeyiiinYeni duamıza geçiyoruuzz Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.
Arapçası; Eki Görüntüle 2661485
Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”
Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”
Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün
love_story Özlem’in duası;
Allahım kalbimden geçenleri en iyi sen bilirsin. Hem yüreğime merhamet et, hem de kalbime mutluluk esintileri nasip eyle. Kalbime inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Hayırlı zamanda hayırlı insanı karşıma çıkar. Dinim, dünyam ve ahiretim için hayırlı olan beni her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bana bir yol aç. Hayırlı zürriyetler nasip eyle. Gönlümden geçeni hakkıma hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayal ettiğim hayatı yaşamayı nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duamın çok şükür oldu sevincini yaşat. Burada birlikte dua ettiğim tüm dua kardeşlerimin de gönüllerinden geçen tüm hayırlı dualarını kabul eyle. Sen ol dersen olur. Vekil olarak sen yetersin. Amin.
S sibellcim Sibel’in duası;
Ya Vekil,Ya Fettah,Ya Latif olan Allahim sen Sibel kulunu selamete cikar. Gönlünde olanı hakkinda hayirli eyle dunya ve ahiret icin hayirli olacak bir yuva kurmak nasip et. Tez zamanda hayirli bir kulunla gonlunu isindir. Kalpleri birbirine isindiran sensin. Hayirli bir zurriyet ver Allahim. duama ortak olan arkadaşlarımin gonlundekileri haklarinda hayırlı eyle Rabbim.
library_
O ozlemem
honeymilkkk
P Prhp
aypare ackerman
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
humanbeings
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
Gizem nasıl gidiyor merak ediyorumKendim ve özlem için okudum.Allah kabul etsin.
Sağ olun arkadaşlar.
Okudum ben canım her iki arkadaş içinde.Rabbim kabul etsin amin
Gizel ve ozlemem icin okudum Allah kabul etsinOkudum ben canım her iki arkadaş içinde.Rabbim kabul etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?