BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Sen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.

Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.

Arapçası;

Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”

Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”

Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün

library_ Gizem’in duası;
Allah'ım şüphesiz her şeyin en iyisini bilirsin.Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle.Gönüllerimizi birleştir.Zorlaştırma,kolaylaştır..Buradaki tüm kardeşlerimin ve benim dualarımı kabul eyle.

O ozlemem Özlem’in duası;
Allahım sen herşeye gücü yetensin. Tez vakitte imanlı, Allah korkusu olan, beni senin yoluna götürecek, merhametli, eliaçık biriyle hayırlı bir evlilik yapmamı ve hayırlı evlatlar sahibi olmayı nasip eyle.. Birbirimizi kırmayacağımız, birbirimize saygı duyacağımız, birbirimizin hatalarını, kusurlarını görmeyeceğimiz iki cihanda da mutlu olacağımız bir evlilik nasip eyle.. Buradaki dua eden tüm kardeşlerime de gönlündeki hayırlı muratlarını nasip eyle Allahım..

love_story
S sibellcim
honeymilkkk
aypare ackerman
P Prhp
sacmalamayin
humanbeings
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66

Her iki arkadaş için de okudum canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin amin

İki arkadaşımız listenin başından beri hiç bir bildirim yapmadılar. O yüzden onları liste dışı tutuyorum, haberiniz olsun kızlar.
Böylelikle love_story Özlemciğim ve S sibellcim Sibelciğim sizin dualarınız tamamlandı. Allah tez vakitte ikinize de hayırlı kapılar açsın, dualarınızın kabul sevinçlerini de paylaşmayı nasip etsin

Sen gönlünü Rabbine ver, Rabbin gönlüne göre verir.

Duamız; Hz. Yunus'un duası olarak geçen ve onun çaresizliği döneminde balığın karnında denizin derinliğinde söylediği bir zikirdir.

Arapçası;

Arapça okunuşu: Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).”

Türkçe anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum”

Her gün 2 arkadaşımıza okuyacağız. Her bir arkadaşımızın niyetine 100 adet duamızı okuyacağız. Süremiz 1 gün

sacmalamayin Özge’nin duası;
Allah’ım , gönlümdekini tek bilen sensin. Beni benden daha iyi bilen de sensin. Beni gönlümdekinden dolayı kötü duruma düşürme. Zorlaştırma, kolaylaştır Rabbim.Gönlümdeki benim için hayırlı değilse nasip etme. Benim için en hayırlı olana beni ısındır yarabbim.Hayırlı değilse ikimizi de ayrı hayatlarda mutlu eyle yarabbim. Seçimlerimden dolayı beni utandırma Allah’ım. En doğru seçimi yapmayı nasip et. Hayatımda keşke dememem için yardım et Allah’ım. Kullarına utandırma beni. Beni ve gelecekteki eşimi senin yolundan ayırma yarabbim.Hayırlı bir evlilik ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip et. Bir tek senden dilerim senden isterim bir tek sana sığınırım. Gönlüm çok yorgun Allah’ım; gönlüme İnşirah ferahlığı ver, gönlümün penceresinden ılık meltemler estir Yarabbim..

humanbeings İsmim Yeter. Duam;
Allah’ım sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin ismin hürmetine senden istiyorum. Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Kalbine inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duasının çok şükür oldu sevincini yaşat.

love_story
S sibellcim
library_
O ozlemem
honeymilkkk
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66

Kızlar ben iş den akşama doğru geldiğim duaları ancak akşam okuyorum ksura bakmayın lütfen
Gerçi süresi gece 12 ye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…