• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Merhaba beni de duanıza katar mısınız?
Hoşgeldiniz 🤗 bir liste dahilinde ilerliyoruz. Her gün 1 ya da 2 arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz. Bana da dua edilsin ben de düzenli bir şekilde günlük olarak dua okuyabilirim derseniz bir sonraki duaya geçtiğimizde listeye ekleyebilirim 😊

Kıymetli dua arkadaşlarım benim ve Leyla arkadaşımızın dua günü cumaya denk gelmiş, rica etsem müsait olursanız sela ile ezan arası bir vakitte okuyabilir misiniz, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🤲
Aynı şey kalbimden geçiyordu. Dile dökmen cok güzel oldu 😍

Hoşgeldiniz 🤗 bir liste dahilinde ilerliyoruz. Her gün 1 ya da 2 arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz. Bana da dua edilsin ben de düzenli bir şekilde günlük olarak dua okuyabilirim derseniz bir sonraki duaya geçtiğimizde listeye ekleyebilirim 😊
Hoş bulduk 😍 okurum ben de tabiki seve seve rabbim herkesin dileğini hayırlısı ile versin inşallah 🤲listeye eklenince mi başlayacağım o zaman 🤔

Hoş bulduk 😍 okurum ben de tabiki seve seve rabbim herkesin dileğini hayırlısı ile versin inşallah 🤲listeye eklenince mi başlayacağım o zaman 🤔
Canım pazar gününe yeni listeye geçeceğiz. O zaman okumalara başlayabilirsin. Ben seni etiketlerim zaten 🥰

Back
X