- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
Üçümüz içinde okudum Rabbim kabul etsin aminS selametle66
aypare ackerman P Prhp için okumayanlar;
sacmalamayin (mazeretli)
Seninpandan
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üçümüz içinde okudum Rabbim kabul etsin aminS selametle66
aypare ackerman P Prhp için okumayanlar;
sacmalamayin (mazeretli)
Seninpandan
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
Bana uygundurİyi akşamlar Canlarımyeni dua olarak 41 Yasin’i paylaşıp okuyalım diyorum. Ne dersiniz?
3 adet falan düşüyor zaten.
Süperİyi akşamlar Canlarımyeni dua olarak 41 Yasin’i paylaşıp okuyalım diyorum. Ne dersiniz?
3 adet falan düşüyor zaten.
Canım liste işi ne oldu ben dahil oldum mu ne okunacak kesinleşti miHoşgeldinizbir liste dahilinde ilerliyoruz. Her gün 1 ya da 2 arkadaşımızın niyetine belirlediğimiz duayı okuyoruz. Bana da dua edilsin ben de düzenli bir şekilde günlük olarak dua okuyabilirim derseniz bir sonraki duaya geçtiğimizde listeye ekleyebilirim
![]()
Şimdi nasıl yapacağız kuzu son durum ne41 Yasin’i kişi sayısına böleceğiz kızlar. Ben 13-14 kişi olarak hesaplamıştım ama şu an
1.humanbeings
2.love_story
3.Seninpandan
4. Y Ylnzbrrn
5. P Prhp
6.asi_melek
7.kadriyana
arkadaşlarımızdan olumlu dönüş oldu. Tek tek kişilere değil de toplu niyet olarak da okuyabiliriz eğer günlük 3-4 Yasin çok gelirse. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar yeni listeye katılacak mısınız cevap bekliyorum ☺ Öğlen kişi sayısına göre yeni listeyi paylaşacağım.
library_
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
S selametle66
S sibellcim
aypare ackerman
Bu şekilde olursa katılırım41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum![]()
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
asi_melek
kadriyana
Ben katılırım canım41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum ☺
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp