- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.527
- 133
- 31
Kızlar süremiz doldu. Tamamlayabildiniz mi?41 Yasin’i okumayanlar;
love_story (mazeretli)
Y Ylnzbrrn
P Prhp
aypare ackerman
S selametle66 (mazeretli)
Yeni Duamız 9999 fetih suresi olacak. Yine toplu niyet yapalım isterseniz ☺ 2 arkadaşımız mazeretli onlar da bizim için seçtiğimiz bir Esmayı okuyabilirler ☺ Ya Vedüd olabilir, Ya Fettah olabilir, Ya zül Celali Vel İkram olabilir
humanbeings Canim 10 kisi olsak gunde 1000 tane okuyamaz miyiz tek kisi icin kisa da cunku ..10 kisiden de fazlayiz sanirim
Eylülde 29 olucam cnmIyi akşamlar herkese. Yaşlarınız kac acaba? Sormamda bir sakınca yoktur umarım
Nasıl dersen uyarım canımKızlar o zaman kişi kişi okuyalım daha güzel olurŞu anda 14 kişiyiz, 2 arkadaşımız mazeretli. 833 gibi bir sayı düşüyor. Bence okunur Hatta şöyle yapalım; bir hayali kumbara yapalım. Bir kaç fazla okusak bile o gün yetişemeyen/ bitiremeyen arkadaşımızın sayısından düşelim 2 arkadaşımız da bize Esma okumalarıyla destek olurlar. Herkes tamam diyorsa gece 00.00’a kadar bana dönüş yapar mısınız? Liste için sizden yanıt bekliyorum
Kızlar o zaman kişi kişi okuyalım daha güzel olurŞu anda 14 kişiyiz, 2 arkadaşımız mazeretli. 833 gibi bir sayı düşüyor. Bence okunur Hatta şöyle yapalım; bir hayali kumbara yapalım. Bir kaç fazla okusak bile o gün yetişemeyen/ bitiremeyen arkadaşımızın sayısından düşelim 2 arkadaşımız da bize Esma okumalarıyla destek olurlar. Herkes tamam diyorsa gece 00.00’a kadar bana dönüş yapar mısınız? Liste için sizden yanıt bekliyorum
love_story
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
P Prhp
asi_melek
kadriyana
aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin
library_
honeymilkkk
S Sorunlu_ss
S selametle66
Cok guzel olur canim hatta ben mazeretli olabilirim bu bi iki gun icinde..Onlari telafi etmek icin fazladan okumamaya calsirim .. Mazeret bitince yine fazladan okurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?