BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Güç olmasın diye geç olur bazen,
Allah bilir sen bilemezsin..

Yeni listemize başlıyoruuuuz Bu listemizde 41 Yasin okuyacağız. Toplu niyet yapacağız. Herkese 3 Yasin düşüyor. Süremiz çarşamba akşama kadar.
Niyetimiz; Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz 41 Yasin’i şerifi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı humanbeings Yeter, love_story Özlem, Seninpandan Leyla, Y Ylnzbrrn Berrin, P Prhp Nilay, honeymilkkk Burcu, kadriyana Kadriye, aypare ackerman İrem, S sibellcim Sibel, sacmalamayin Özge, library_ Gizem, asi_melek Burcu ve S Sorunlu_ss Seyhan için okuyorum. Kabul eyle. Amin.
humanbeings 5 Yasin
love_story 3 Yasin
Seninpandan 3 Yasin
Y Ylnzbrrn 3 Yasin
P Prhp 3 Yasin
honeymilkkk 3 Yasin
kadriyana 3 Yasin
aypare ackerman 3 Yasin
S sibellcim 3 Yasin
sacmalamayin 3 Yasin
library_ 3 Yasin
asi_melek 3 Yasin
S Sorunlu_ss 3 Yasin

H HIM
humanbeings ben katilirim

Niyetimiz; Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz 41 Yasin’i şerifi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı humanbeings humanbeings Yeter, love_story love_story Özlem, Seninpandan Seninpandan Leyla, Y Ylnzbrrn Y Ylnzbrrn Berrin, P Prhp P Prhp Nilay, honeymilkkk honeymilkkk Burcu, kadriyana kadriyana Kadriye, aypare ackerman aypare ackerman İrem, S sibellcim S sibellcim Sibel, sacmalamayin sacmalamayin Özge, library_ library_ Gizem, asi_melek asi_melek Burcu ve S Sorunlu_ss S Sorunlu_ss Seyhan ve S selametle66 Şüheda için okuyorum. Kabul eyle. Amin.
humanbeings humanbeings 3Yasin
love_story love_story 3 Yasin
Seninpandan Seninpandan 3 Yasin
Y Ylnzbrrn Y Ylnzbrrn 3 Yasin
P Prhp P Prhp 3 Yasin
honeymilkkk honeymilkkk 3 Yasin
kadriyana kadriyana 3 Yasin
aypare ackerman aypare ackerman 3 Yasin
S sibellcim S sibellcim 3 Yasin
sacmalamayin sacmalamayin 3 Yasin
library_ library_ 3 Yasin
asi_melek asi_melek 3 Yasin
S Sorunlu_ss S Sorunlu_ss 3 Yasin
S selametle66 2 Yasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…