Günde 3 Yasin olmayacak canım. Toplu niyet yapacağız. 3 ya da 4 gün süre olacak sayıya göreBana 3 yasin çok gelir canım katılamamam bu listeye
Katılıyorum41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum ☺
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
asi_melek
kadriyana
41 Yasin’i kişi sayısına böleceğiz kızlar. Ben 13-14 kişi olarak hesaplamıştım ama şu an
1.humanbeings
2.love_story
3.Seninpandan
4. Y Ylnzbrrn
5. P Prhp
6.asi_melek
7.kadriyana
arkadaşlarımızdan olumlu dönüş oldu. Tek tek kişilere değil de toplu niyet olarak da okuyabiliriz eğer günlük 3-4 Yasin çok gelirse. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar yeni listeye katılacak mısınız cevap bekliyorum ☺ Öğlen kişi sayısına göre yeni listeyi paylaşacağım.
library_
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
S selametle66
S sibellcim
aypare ackerman
41 Yasin’i toplu niyet olarak okuyacağız. Ortalama 4-5 Yasin düşüyor. Kişi sayısına göre 3-4 gün süre olacak. Katılmak isteyenlerden öğlene kadar bu mesaja yanıt bekliyorum ☺
love_story
library_
S sibellcim
O ozlemem
honeymilkkk
sacmalamayin
S Sorunlu_ss
Seninpandan
Y Ylnzbrrn
S selametle66
aypare ackerman
P Prhp
asi_melek
kadriyana
Canım sadece S Sorunlu_ss Seyhan arkadaşımızın duası eksik kalmışKızlar iyi akşamlar.
Burcu
Leyla
Berrin
Seyhan
Şüheda
İrem
Nilay
Mazeretimden dolayı bu kişilere okumadım diye biliyorum. Hepsine okudum. Allah kabul etsin dualarımızı inşallah
eksiğim varsa söylersiniz tamamlarım kızlar
Kuzum seyhanı yazmıştım iki seyhan mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?