• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

yetercigim mazeretim 2 gün önce bitti
bir kaç dua grubunda daha varim, yavaş yavaş tamamlıyorum. yarin herkesin bitmiş olur. haber vereyim dedim 🦋

Yeni dua listemiz için İhlas süresi okuyalım diyorum. Bir Dilek için 1000 ya da 10.000 defa okumak çok tesirli diye biliyorum. Eğer herkes katılırsa 1000 tane okursak 52 tane düşüyor, günlük iki kişiye okuruz. 10.000 tane okuyalım derseniz 562 tane düşüyor, günlük 1 kişiye okuruz. Fikirlerinizi ve katılım durumunuzu bekliyorum 😍 Katılıyorum dediğiniz takdirde yeni listeye ekleyeceğim 👍🏼
love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
P Prhp
asi_melek asi_melek
kadriyana kadriyana
aypare ackerman aypare ackerman
S sibellcim
sacmalamayin sacmalamayin
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
S Sorunlu_ss
S selametle66
tulpy tulpy
M melly_mell
braindamage braindamage
T thegoldblank
D DenizYildizi

Yeni dua listemiz için İhlas süresi okuyalım diyorum. Bir Dilek için 1000 ya da 10.000 defa okumak çok tesirli diye biliyorum. Eğer herkes katılırsa 1000 tane okursak 52 tane düşüyor, günlük iki kişiye okuruz. 10.000 tane okuyalım derseniz 562 tane düşüyor, günlük 1 kişiye okuruz. Fikirlerinizi ve katılım durumunuzu bekliyorum 😍 Katılıyorum dediğiniz takdirde yeni listeye ekleyeceğim 👍🏼
love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
P Prhp
asi_melek asi_melek
kadriyana kadriyana
S sibellcim
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
S Sorunlu_ss
S selametle66
tulpy tulpy
M melly_mell
braindamage braindamage
T thegoldblank
D DenizYildizi
Ben katilamicam maalesef canım yeni gruba 😘🎈

c
love_story love_story
Seninpandan Seninpandan
Y Ylnzbrrn
P Prhp
asi_melek asi_melek
kadriyana kadriyana
S sibellcim
library_ library_
honeymilkkk honeymilkkk
S Sorunlu_ss
S selametle66
tulpy tulpy
M melly_mell
braindamage braindamage
T thegoldblank
D DenizYildizi
canım kendi fikrim 52 okunması

Canlarım fetih suresi için bitiren yazsın o zaman bitirebildiği en kısa sürede. Süremizi çok uzatmayalım, dualarımız, niyetlerimiz beklemesin. Tüm listeye bitiren arkadaşlarımız var, kimsenin hakkı kimsede kalmasın. 😊
Yeni liste için de 1000 tane okuruz. Günlük iki kişi olur. Abdestli okunması gerekiyor.

Back
X