• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Canlarım fetih suresi için bitiren yazsın o zaman bitirebildiği en kısa sürede. Süremizi çok uzatmayalım, dualarımız, niyetlerimiz beklemesin. Tüm listeye bitiren arkadaşlarımız var, kimsenin hakkı kimsede kalmasın. 😊
Yeni liste için de 1000 tane okuruz. Günlük iki kişi olur. Abdestli okunması gerekiyor.

Ben de 1000 tane daha iyi olur diye dusunuyorum😊

Kendimize gore gunluk 2 den fazla kisiye okuyabilir miyiz? Cunku benim persembe ya da cuma mazeretim başlayabilir ve arkadaşlarımın duasi yarim kalsin istemem 🌺 Firsat buldukça okumak isterim Allah nasip ederse.

Ben de 1000 tane daha iyi olur diye dusunuyorum😊

Kendimize gore gunluk 2 den fazla kisiye okuyabilir miyiz? Cunku benim persembe ya da cuma mazeretim başlayabilir ve arkadaşlarımın duasi yarim kalsin istemem 🌺 Firsat buldukça okumak isterim Allah nasip ederse.
Toplu şekilde dua listemizi paylaşırım. O listeye göre sırayla okursunuz, günü geldiğinde kimin sırasıysa okuduğunuzu yazarsınız ☺️

Yeni dua listesine katılırım diyenler;
1. kadriyana kadriyana
2. aypare ackerman aypare ackerman
3. S sibellcim
4. sacmalamayin sacmalamayin
5. honeymilkkk honeymilkkk
6. S Sorunlu_ss
7. humanbeings humanbeings
8. M melly_mell
Her birimizin niyetine 1000 tane ihlas suresi okuyacağız. Akşam yeni listeyi yayınlayacağım ☺
love_story love_story Seninpandan Seninpandan Y Ylnzbrrn P Prhp asi_melek asi_melek library_ library_ braindamage braindamage T thegoldblank kızlar katılacak mısınız?😚
Katılırım tabi ki. Ama mazeretliyim ben. Bitince okusam olur mu?

Back
X