BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kusura bakmayın yarın okurum inşallah sizede bilgi veririm bayağı oldu özür diliyorum

Duamız 11 İsm-i Şeriften oluşan İsm-i Azam duası; “Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun”.
Her bir arkadaşımızın niyetine 111 adet okuyacağız. Süremiz 1 gün. Mazeretliyken de okunabilir ☺
Duası yapılacak kişi; S sibellcim
Sibel’in duası;
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım sen Gaffarsin. Sibel kulunun evliligine engel ne gunahi varsa bagisla lutfunu esirgeme. Evlilik icin hayirli kapilar ac ya Fettah. Tez zamanda hayırlı guzel ahlakli birbirlerine hayirli eş olacaklari bir kulunla huzurlu bir yuva hayirli sağlıklı evlatlar nasip et. Peygamberimiz (sav) hurmetine senden istiyorum Rabbim. dualarimin şükrünü yasat ya Mucib. Amin. Arkadaşlarimin da gonullerindekini tez zamnda ver Rabb'im amin.
love_story
Seninpandan
kadriyana
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss

Seninpandan leylanin okumamıştım onu okudum diğerlerini de biraz okudum inşallah yarın hepsini tamamlarım

Duamız 11 İsm-i Şeriften oluşan İsm-i Azam duası; “Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun”.
Her bir arkadaşımızın niyetine 111 adet okuyacağız. Süremiz 1 gün. Mazeretliyken de okunabilir ☺
Duası yapılacak kişi; honeymilkkk
Burcu’nun duası; Olmazları olduran, herseye gucu yeten Allahim! Ol diyince olduran Rabbim..Peygamber efendimiz(sav) hurmetine burcu kulunun istediği gibi merhametli, efendi, imanli,birbirlerine her daim değer verecekleri birini karşısına çıkar..Öyle biriyle en tez vakitte en hayirli sekilde yuvasini kurmayi nasip eyle Ya Rabbi..Yuvasinda bir ömür boyunca mutlu,huzurlu,sağlıklı,imanlı,aşk dolu,bol muhabbetli olmayı nasip eyle..Birbirlerinin hatalarını kusurlarını gormeden her daim ask dolu,muhabbet dolu gözlerle birbirlerine bakmalarini nasip eyle Ya Rabbi..Bekletmden hayirli,saglikli,imanli,guzel evlatlar nasip eyle Ya Rabbi..
love_story
Seninpandan
kadriyana
S sibellcim
humanbeings
S Sorunlu_ss

Duasını okuyacağımız kişi; love_story
Özlem’in niyeti;Ya Rabbi aynı dili konuşabileceğim mutlu,huzurlu, uyumlu bir yuva kurabileceğim dünyamı ve ahiretimi güzelleştirebilecek sureti ve sîretî güzel olan kulunu Özlem kulunun gönlüne yaz ya rabbi! Hakkımda hayır olanı gönlüme razı eyle, gönlümdekini de hakkımda benim için hayır eyle.. Geç olmadan güç olmadan anne olmayı sen nasip eyle Allahım.
Seninpandan
kadriyana
S sibellcim
honeymilkkk
humanbeings
S Sorunlu_ss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…