BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

ayete 40 gun devam diyor mazeretli donemde okunabilir mi kararsiz kaldim Fatiha gibi sureler okunuyor dua niyetiyle ama bu ayeti de devam etmekte sakinca olur mu ki

Doğrusunu bilmiyorum açıkçası, yanlış yönlendirmek istemem. Herkes farklı bir şey söylüyor bu konularda.
Ben şahsen ezberden okuyabildiğim bütün ayet ve sureleri mazeretli dönemimde de okumaya devam ederim, çekinmeden.

Kızlar 111 kere okunan ismi Azam duasını okuya biliriz çok tesirli güzel bi dua inş bizde faydasını görürüz Allah ın izniyle

ayete 40 gun devam diyor mazeretli donemde okunabilir mi kararsiz kaldim Fatiha gibi sureler okunuyor dua niyetiyle ama bu ayeti de devam etmekte sakinca olur mu ki

Bence mazeretliylen okumayın sonuçta ayet (ayetel kürsinin bir ayeti) mazeretliyken kuran okuyamıyorsak kurandan bir ayette okuyamayız diye düşünüyorum.

library_ için okumayanlar;
Y Ylnzbrrn (mazeret)

@braindamage için okumayanlar;
Seninpandan (mazeret)
Y Ylnzbrrn (mazeret)
aypare ackerman
sacmalamayin (mazeret)

humanbeings için okumayanlar;
Seninpandan (mazeret)
Y Ylnzbrrn (mazeret)
aypare ackerman
sacmalamayin (mazeret)

love_story için okumayanlar;
Seninpandan (mazeret)
Y Ylnzbrrn (mazeret)
aypare ackerman
sacmalamayin (mazeret)

Y Ylnzbrrn için okumayanlar;
Seninpandan (mazeret)
Y Ylnzbrrn (mazeret)
aypare ackerman
sacmalamayin (Mazeret)
library_ (mazeret)

Kızlar ya bugün çok efkarlandım okulumuza yeni atama bi kız geldi ilk günüymüş diye erkek arkadaşı bildiğin bi kova Gül göndermiş ya ya nasıl oluyor insanlar atanır atanmaz nasıl böyle buluyorlar of off bende mi eksiklik çözemedim kusura bakmayın böyle derdimi açtım ama üzüldüm yani yanlış anlamayın kızı kıskanmıyorum sadece kendimi sorguluyorum

Kıskanmak değil de insan sorguluyor kendini illaki zamanı varmış deyin rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur deyin ilahi planda rabbim nikahı yazmadıysa inanın çok sevenler dahi kavuşamıyorbiz bilmiyoruz ama en hayırlısı oluyor hiç şüphesiz sadece belirsizlik insanı yoruyor çok iyi anlıyorum sizi de

O hemen bulmamıştır ya daha önceden vardır ne eksikliği kuzum bunun eksiklikle hiç bir ilgisi yok, kader kısmet gerçekten. Allah hayırlısını versin inşallah. Seminerler başladı bizim de nişanlanan bir iki kişi var herkes soruyor tabi sende yok mu bir şeyler yok işte yok yok yok diye bağırasım geliyor ama tabi ki kibarca hayırlısı deyip geçiyorum Burda seni en iyi biz anlarız, hiç üzme kendini

Ayy sorma cnm ya aynı benim yaşadığım durumlar bi de bi hoca var okulumuzda böyle laf sokar gibi soruyor sanki evli olmayanlar acınacak halde gibi kendi kendime takma diyorum ama canım sıkılıyor herhalde çalıştığım yere de pek adapte olamadım üstüne toplum baskısı gıcık oldum biraz rabbim büyüktür elbet en doğru insanı çıkarır karşımıza yılmak yok duaya dewam

Çok haklısın cnm işte insanoğlu bazen dara düşüyor hiç olmicak mı diyor ya ben yalnızlığıma kabul versem daha iyi olacak ama kendime engel olamıyorumSabırlı ve güçlü olmam lazım yoksa kafayı yiyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…