- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
okumayın lutfen diğer arkadaşlara bolusturme usulu yapacagım haber alamadıgım için planlamasını yapıp kendımde okumus bulundum sayıları sayılar karısmasın evet mazeretınız olabılır tabıkııı okuyamamda dıyebılırsınız ancak buraya gırdıgınızde ben okuyamadım sonra tamamlayacagım dıyebılırdınız 3 defa etıketledım konu okumak degıl ınanın planlamayı aksatmak oluyor bu noktadaMerhaba, hayır okuyamadım maalesef. Önemli bir mazeretim vardı bildiremediğim için üzgünüm.
Okumalarımı bugün tamamlayıp haber vereceğim.. sevgiler.
NICKINIIN YANINDA YAZDIGIM SAYILARI OKUYALIM HANIMLAR 3 ARKADASIMIZADA AYRI AYRI NIYETLENEREK BITIS ZAMANI PAZARTESI SABAH ALLAH RAZI OLSUN DERYANIN OKUMASI HALA DEVAM EDIYOR BU ARADA BU SAYI +23 OLARAK DUSUNUN BOYLECE HERKESIN 1000 ADET DUASI TAMAMLANMIS OLUYOR
MEGOS(GORKEM) (MIRAYCIK-OMRUM EKSIK SAYILARI) megos (Görkem) 41 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)41 ADET OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)45 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)41 ADET
love_story (Özlem)41 ADET
4 45blkr (Maide)41 ADET
KELEBEK-131(NESLIHAN) (MIRAYCIK EKSIK SAYISI)
megos (Görkem) 23 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)23 ADET OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)27 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
love_story (Özlem)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET
OMRUM79 (DERYA) (MIRAYCIK EKSIK SAYISI)
megos (Görkem) 23 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)23 ADET OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)27 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
love_story (Özlem)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET
Okumayan bir arkadaşın yerine de biz okuyup hepsini bine tamamlamaya çalışıyoruz.Ben anlamadım tam olarak neyden bahsettiğinizden şimdi kişilere okuyoruz tek tek tamam şu 23 27adetler nedir
Cnm gorkem icin 41 adet neslihan icin 23 adet derya icin 23 adet okuyacaksin okunmayan sayilari tamamlayip kaldigimiz yerden devam edecegiz bir arkadas okuyamamis onun sayilarini boyle tamamlayalim herkesin icine sinsin dedimGörkem Neslihan ve derya arkadaşlarımızın niyetine orda yazan sayıları tekrar okucaz doğru mu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?