BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ 142 ADET NASR SURESİ
OKUNAN KİSİ:OMRUM (DERYA)
DUA BITIS SURESI:CUMARTESİ SAAT 14:30

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İzâ câe nasrullahi velfeth
2- Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ
3- Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)(Muaf)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu (Muaf)OKUNDU
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)OKUNDU
Miraycik07 (Pınar)

Miraycik07 siteye girmissiniz ama buraya bilgi donmediginiz icin muallakta kaldim suanki arkadasla 3 kisinin duasi var hic okudunuzmu okumadiysaniz veya okuyamayacaksaniz yazin biz tamamlayalim haftasonunu o arkadaslara ayiralim sayili dua herkesin duasi tam olsun kimsenin gonlu kalmasin
Herhangi bir arkadasa okudunuzmu detayli bilgi bekliyorum sizden

Merhaba, hayır okuyamadım maalesef. Önemli bir mazeretim vardı bildiremediğim için üzgünüm.
Okumalarımı bugün tamamlayıp haber vereceğim.. sevgiler.

Merhaba, hayır okuyamadım maalesef. Önemli bir mazeretim vardı bildiremediğim için üzgünüm.
Okumalarımı bugün tamamlayıp haber vereceğim.. sevgiler.
okumayın lutfen diğer arkadaşlara bolusturme usulu yapacagım haber alamadıgım için planlamasını yapıp kendımde okumus bulundum sayıları sayılar karısmasın evet mazeretınız olabılır tabıkııı okuyamamda dıyebılırsınız ancak buraya gırdıgınızde ben okuyamadım sonra tamamlayacagım dıyebılırdınız 3 defa etıketledım konu okumak degıl ınanın planlamayı aksatmak oluyor bu noktada

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
O Ozzgeee (Esra)
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

hanımlar bızler yanı etıketledıgım kısıler duayı okuyabılecek durumda olan kısılerız muafıyet acısından bır arkadastan 3 gundur haber alamadım mazeretı varmıs olur normaldır insanlık hali ancak duanın bekletılmesıne karsıyım sayılı dua okuyoruz okunan ınsanların hakkı var onlar bıze sıkıntısız okuyan ınsanlar bgn kendı lıstemı yapacaktım ama bgn yarın eksık tamamlayalım sonra kaldıgımız yerden devam edelım dıyorum

su anda gorkemın 250 eksıgı neslhanla deryanında 142 ser eksıgı var bırazdan her bırı ıcın sayı yazıcam lutfen takıpte kalın

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

Okunuşu
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)(Muaf)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

NICKINIIN YANINDA YAZDIGIM SAYILARI OKUYALIM HANIMLAR 3 ARKADASIMIZADA AYRI AYRI NIYETLENEREK BITIS ZAMANI PAZARTESI SABAH ALLAH RAZI OLSUN DERYANIN OKUMASI HALA DEVAM EDIYOR BU ARADA BU SAYI +23 OLARAK DUSUNUN BOYLECE HERKESIN 1000 ADET DUASI TAMAMLANMIS OLUYOR
MEGOS(GORKEM) (MIRAYCIK-OMRUM EKSIK SAYILARI)
megos (Görkem) 41 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)41 ADET
O Ozzgeee (Esra)45 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)41 ADET
love_story (Özlem)41 ADET
4 45blkr (Maide)41 ADET

KELEBEK-131(NESLIHAN) (MIRAYCIK EKSIK SAYISI)
megos (Görkem) 23 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)23 ADET
O Ozzgeee (Esra)27 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
love_story (Özlem)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

OMRUM79 (DERYA) (MIRAYCIK EKSIK SAYISI)

megos (Görkem) 23 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)23 ADET
D diclemm (Çağla)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

Okunuşu
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)(Muaf)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

NICKINIIN YANINDA YAZDIGIM SAYILARI OKUYALIM HANIMLAR 3 ARKADASIMIZADA AYRI AYRI NIYETLENEREK BITIS ZAMANI PAZARTESI SABAH ALLAH RAZI OLSUN DERYANIN OKUMASI HALA DEVAM EDIYOR BU ARADA BU SAYI +23 OLARAK DUSUNUN BOYLECE HERKESIN 1000 ADET DUASI TAMAMLANMIS OLUYOR
megos (Görkem) 41 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)41 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)41 ADET
4 45blkr (Maide)41 ADET

megos (Görkem) 23 ADET
K Kelebek_131 (Neslihan)23 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

megos (Görkem) 23 ADET
D diclemm (Çağla)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

Ben anlamadım tam olarak neyden bahsettiğinizden şimdi kişilere okuyoruz tek tek tamam şu 23 27adetler nedir

Görkem Neslihan ve derya arkadaşlarımızın niyetine orda yazan sayıları tekrar okucaz doğru mu )
Cnm gorkem icin 41 adet neslihan icin 23 adet derya icin 23 adet okuyacaksin okunmayan sayilari tamamlayip kaldigimiz yerden devam edecegiz bir arkadas okuyamamis onun sayilarini boyle tamamlayalim herkesin icine sinsin dedim

megos (Görkem) 41 ADET OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)41 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)41 ADET
4 45blkr (Maide)41 ADET

megos (Görkem) 23 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

megos (Görkem) 23 ADET OKUNDU
D diclemm (Çağla)23 ADET
4 45blkr (Maide)23 ADET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…