- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Anladım canim o zaman rabbim hepinize hayırlı eş nasip etsin inşallahEvet cnm herkes bekar grupta toplu okumada yaptigimiz icin tek niyet ediyoruz hayirli nasip kismet diye
Muafim demistin cnm seni katmadim bitince hbr ver sayi vericem sende her arkadasa 66 ya Allah esmasi yanina 51 salavati mecule okursun muaf olanlarda oyle okusun hem duadan kopmaz hem herkes herkese dua ederCok ozur dilerim. Biraz once bakmistim ondan sonra yazmissiniz. Benim muafiyetim uzun surer. Nasil uygun gorurseniz.
Simdi okunan dua yerine degil mi? Yoksa bir onceki icin mi?Muafim demistin cnm seni katmadim bitince hbr ver sayi vericem sende her arkadasa 66 ya Allah esmasi yanina 51 salavati mecule okursun muaf olanlarda oyle okusun hem duadan kopmaz hem herkes herkese dua eder
Suan nasr suresini okuyoruz kisi kisi sen muaf oldugun icin muafiyetin bitene kadar okudugumuz arkadaslara esma ile salavat okursun cnm onceki tovbe 129. Ayetini temizlenince okursun onda bilmiyirdum adet oldugunu sayi vermistim sanadaSimdi okunan dua yerine degil mi? Yoksa bir onceki icin mi?
Bu arada bolusme usulu 1900 adet dua dagitmistik siz varken o duanizi kendinizi iyi hissedince tamamlarsiniz eksik kalmasinBeni şimdilik listeden çıkarın hastayım okuyamayabilirim. Daha sonra tekrardan gelirim. Allah a emanet olun.
Cnm bu dua icin sayi vermis bulundum okutabilecegin biri varsa bu arkadas icin okut istersen yada bitince okursun sonraki kisi okumasinda sayi vermem sende esma salavat okursun
Tmm cnm görkem içim daha sonra tamamlarım yada tamamlatırım.sonraki arkadaşlar için 66 ya Allah ve 51 savatı mecule okurum,bildirim yaparım.Cnm bu dua icin sayi vermis bulundum okutabilecegin biri varsa bu arkadas icin okut istersen yada bitince okursun sonraki kisi okumasinda sayi vermem sende esma salavat okursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?