- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Canım çok iyi düşünmüşsün diğer arkadaşlar da kabul ederse 41 gün bu şekilde okuyalım,Kizlar bise sorucam
Simdi ben diyorumki kaldik bizbize yani dvm edecekler duasini birakmak istemeyenler duzenli arkadaslar belli gunluk okuyalim tamam cesit okuyoruz ama bir duada israrida kisisel okumalar haric saglamiyoruz 2 gun okuyup baska duaya geciyoruz birazda israr edelim
Misal bir cok yerde duada israr yazar yada bu duayi birakmadan 21 41 gun dvm eden istegi dunya veyahut ahiret icin halis hayirliysa muhakkak fayda gorur gibi
Teklifim su gunluk hic skmayacak bir sayi ile bir esma bir ayet belirleyelim ayet ornegin furkan 74. Ayet veyahut namarianin yazdigi kisa ayetlerden biri pazartesiden cumaya hergun o duamizi okuyalim cuma gunu bu olan listemizden bir dua secip pazartesiye kadar (haftasonu birazda durgun oluyor)onu okuyup pazartesi tekrar esma ayetimize donelim 1 ay veya 41 gun sonra esma ayetimizi degistirelim boylece hem gunluk okunur hem listeden okunur hemde birakilmadan arasiz oldugu icin o duanin hayrindan faydalanilir hasta olan ayet yerine mecule okur bitince ayetine doner
Tabi bu benim fikrim boyle iyi derseniz boyle dvm ederiz
Bence cok guzel:)Kizlar bise sorucam
Simdi ben diyorumki kaldik bizbize yani dvm edecekler duasini birakmak istemeyenler duzenli arkadaslar belli gunluk okuyalim tamam cesit okuyoruz ama bir duada israrida kisisel okumalar haric saglamiyoruz 2 gun okuyup baska duaya geciyoruz birazda israr edelim
Misal bir cok yerde duada israr yazar yada bu duayi birakmadan 21 41 gun dvm eden istegi dunya veyahut ahiret icin halis hayirliysa muhakkak fayda gorur gibi
Teklifim su gunluk hic skmayacak bir sayi ile bir esma bir ayet belirleyelim ayet ornegin furkan 74. Ayet veyahut namarianin yazdigi kisa ayetlerden biri pazartesiden cumaya hergun o duamizi okuyalim cuma gunu bu olan listemizden bir dua secip pazartesiye kadar (haftasonu birazda durgun oluyor)onu okuyup pazartesi tekrar esma ayetimize donelim 1 ay veya 41 gun sonra esma ayetimizi degistirelim boylece hem gunluk okunur hem listeden okunur hemde birakilmadan arasiz oldugu icin o duanin hayrindan faydalanilir hasta olan ayet yerine mecule okur bitince ayetine doner
Kizlar bise sorucam
Cnm simdiye kadar toplu niyetle 2,3 gunde bir dua okudugumuzda oldu suanki dua gibi gunluk kisi kisi niyetlenerekte ancak benim yukaridaki gibi bir onerim vardi arkadaslarda begendiler biz o sekilde dvm edecegiz sanirim sanada uyarsa buyur gel ekleyeyim zaten az kisiyiz gun gun Allahim kendime dua kardeslerim gorkem neslihan ozlem x,x,x kardeslerime hayirli kismet niyetiyle diye niyetlenip hafta arasi gunluk zikir ayet cuma ve hafta sonuda dua listemiz var oradan secerek okuyalim dedik sonucta herkesin niyeti ayni bu listedeBende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?