BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ HEPİMİZ 125 ADET NASR SURESİ OKUYORUZ
OKUNAN KİSİ:45BLKR
DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SAAT 11: 00

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İzâ câe nasrullahi velfeth
2- Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ
3- Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu OKUNDU
@diclemm(Çağla)OKUNDU
@love_story(Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)

Kızlar Bnde okumuştum allah razı olsun agzınıza sağlık inşallah tüm dualarınız kabul olsun

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlardada fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica
•Muafiyetlerde oan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA:KİSİ BASİ HEPİMİZ 125 ADET NASR SURESİ OKUYORUZ
OKUNAN KİSİ:45BLKR
DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SAAT 11: 00

Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İzâ câe nasrullahi velfeth
2- Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ
3- Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh, İnnehû kâne tevvâbâ
megos (Görkem)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu OKUNDU
@diclemm(Çağla)OKUNDU
@love_story(Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)(Muaf) OKUNDU

Kizlar listemiz bitti tek tek hepinizin agzina yuregine saglik rabbim kabul eylesin Bilmeyenin ezberinede vesile olduysa ne mutlu
Bahsettigim okuma usulune cogunluk onay verdi ben soyle dusundum

Ya bais ya fettah esmasi (nette1062 yazsada yuksek bir sayi okuyabilen elbet okusun lakin herkes okuyamayabilir ben derimki 100 den az olmamak uzere herkes sayisini kendi belirlesin kimi gunluk 100 okur kimi 500 onu size birakiyorum kimin gucu neye yeterse)

21 ADET
Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen).(furkan 74)

21 ADET
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”

Gunluk okuma seklinde sadece muaf olanlar furkanin yerine salavati mecule okurlar digerleri okunuyor
Esmayida ayri ayri degil beraber cekebilirsiniz
Uygunmudur
Persembe aksamina kadar gunluk okuyup o aksam pazartesiye kadar okunacak listeden bir dua secer onu okur bazartesi yine bu gunluk okumamiza doneriz haftasonu yogun olanlarda skismaz sonraki persembe Aksam listeden baska bir dua gibi boyle bir muddet dvm edip sonra gunluk okumamizi degistiririz

Utanarak soruyorum hepsini her gun mu okuyacagiz? Bir de ben gunluk 1062 okuyabilirim. Onu bireysel mi okuyacagiz yoksa bolusecek miyiz?

Ayrica bazi seyleri ezberledim. Tesekkurler:)))

Utanarak soruyorum hepsini her gun mu okuyacagiz? Bir de ben gunluk 1062 okuyabilirim. Onu bireysel mi okuyacagiz yoksa bolusecek miyiz?

Ayrica bazi seyleri ezberledim. Tesekkurler:)))

Cnm esmanin sayisi sizde kim ne okur bilemiyirum evet 1062 ama herkes ayni sayiyi cekemeyebilir kimin gucu kopmadan sevkle neye yeterse bolusme yok kim ne cekerse bireysel

Evet hergun daha dogrusu persembe aksama kadar okuyacaksin hergun sayican bizleri listeyi hayirli nasip
Kismet niyetiyle esmani cekicen )sayisi sana mahsus)
Sonra furkan ve ismi azam barindirdigi rivayet edilen duayi yine 21 tane okuyacaksin
Persembe aksami bizim bir
Listemiz varya hani okuduk yazan ondan bir dua secip pazartesine kadarda onu okuyacagiz (3 gunde 1 dua olarak hafta sonu yogunluguda var duaya 3 gun vermis oluyoruz yani)
Sonra pazartesi tekrar gunluk okuma bu sekilde 40 gun dvm edip sonra esma ve ayeti degistirecegiz
Daginik okumaktansa hem gunluk hem ayni dua ile israri baz aldik hemde herkes hergun birbirinden dua almis olacak

Canım bugün mü başlıyoruz ben bugün hiç nete girememiştim yeni gördüm yazılanları...
Yrn basla cnm ben bitmisken bos gun olmasin diye okudum basladim zaten artik gunluk fix okuma cuma gunune kadar cumada listeden okuma

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN: PAZAR GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos
(Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu
@diclemm(Çağla)
@love_story(Özlem)
4 45blkr (Maide)

Hanimlar listeyi yapicam cunku liste duzeni ve tesviki sagliyor diger turlu ara olunca aman sonra okurum yrn okurum diye kopukluk olabiliyor cogumuzun amaci zaten duayi birakmamak o aradada birbirimize dua etmek o yuzden gun gun yapayim dedim
Bgn pazar okumasi hadi Bismillah Allah kabul etsin

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN: PAZAR GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu
@diclemm(Çağla)
@love_story(Özlem)
4 45blkr (Maide)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…