Okudum Allah şifasını versin inşallah.Günlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
sizden bir ricada bulunabilir miyim yarın kardeşim Mehmet ameliyata giricek 1 er tane Fatiha okursanız şifa niyetine çok mutlu olurum
Allah şifa versin okudumGünlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
sizden bir ricada bulunabilir miyim yarın kardeşim Mehmet ameliyata giricek 1 er tane Fatiha okursanız şifa niyetine çok mutlu olurum
Okudum canım allah şifa versin inşallahGünlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
Geçmiş olsun canım, mehmetin niyetine okudum.Allah acil şifa versin.Günlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
Gecmisler olsun fatiha musaitligim yok kuzum tuncina ve safi okudum rabbim kalici sifalar versin kardesinede nerede hasta varsa hepsinedeGünlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
Umarim gec kalmamisimdir. Kardesin icin okudum. Umarim en iyi sekilde ameliyattan cikar.Günlük okumamı yaptım arkadaşlar ..
Cnm 3 gune 70 isteyen bos gununde gunluk duasini okur isteyen her gune 70 okur size biraktim bu seferlik kisa ama listede uzun dualarda var atiyorum 3 duhanda secebiliriz veya yasin cuma vs o yuzden 3 gune bir dua seceriz demistim
Cok sevindim cnm gelmis gecmis olsunEsracımmmm şimdi geldik hastaneden çok şükür iyi sayılır biraz kanaması var haliyle yeni ameliyatlı olur o kadarcıkdualarınız için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum ne güzel bir gönül bağı
Bu arada ben an itibariyle muafım sanırım salatı mecule okuyorduk hemen bakiyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?