Canım ne güzel dilekte bulunmuşsun :) Allah inşallah dualarımızı kabul eder.Her iki cihanda da hayırlı olacak eşler nasip eder.2018 in ilk duasini okudum. Allah kabul etsin insallah. Bir de 2018 sonunda bu gruptan bekar kimse kalmasin. Herkes gonlune gore hayirli bir es bulsun insallah.
Ne guzel sozdur aslinda;
Allah’ım Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanları da gönlüme razı eyle…
Aminnnn insallahhhhh2018 in ilk duasini okudum. Allah kabul etsin insallah. Bir de 2018 sonunda bu gruptan bekar kimse kalmasin. Herkes gonlune gore hayirli bir es bulsun insallah.
Ne guzel sozdur aslinda;
Allah’ım Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanları da gönlüme razı eyle…
hahhahaAminnnn insallahhhhh
Sole topyekun sayfa temizligiyle hep birlikte yallah
Tarkan beni cok sevle acilis
Kasap havasiyla kapanis seklinde bir 2018 sonu diliyorum
Valla onu bilmiyoruzki onlarinda namazi var cumasi var yatmadan once okuyani var onlarda ister istemez olurmu da onlar yarim akilli oldugundan bir araya toplaninca futbol konusurlar diye grup olusturmuyorlar bence toplansalar dua ne olacak allahim besiktas bu yil sampiyon olsun birde es (burda hayirli demeyide bilemediginden yandi gulum keten helva) onun icin bir araya gelemio onlar organizasyon yok iste napcan idare edecenYa ben bir sey daha yazmak istiyorum2017 de icimde kaldi 2018 de kalmasin
Biz boyle her gun dualar ediyoruz falan erkekler ne yapiyor? HicElbette dua etmek cok guzel ama... öyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?