BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN: PERŞEMBE GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu OKUNDU
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

Kelebekte okur arkadaslar listemizi sabah duzenlerim gece okumak isteyenler olursa diye simdiden yazayim kisi basi 125 adet selaten tuncina okuyacagiz paArtesiye kadar bir fazlayida ben okurum 1001 tuncinamizi tamamlariz
Allah kabul etsin

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN: PERŞEMBE GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
D diclemm (Çağla)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

OKUNAN DUA: 1001 SELATEN TUNCİNA
OKUNAN GUN: CUMA VE HAFTASONU OKUMASİ
DUA: KİSİ BASİ 125 ADET TUNCİNA
Okunuşu
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

Abdestli mi okumamız lazım acaba.
Salavat oldugu icin muafkende okunuyor cnm ama genelde abdest duanin bedende basi gibidir alinmasi kabulune evladir ben muaf degilsem istisna bir durumda yoksa hepsini abdestli okumaya gayret ediyorunm
Ama salavat imkan yoksa abdestsizde okunur

Okunuşu
Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî'il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi's-seyyiât ve terfe'unâ bihâ ındeke a'lâ'd-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ'l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî'l-hayâti ve ba'del-memât birahmetike Yâ erhame'r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni'mel vekîl, ni'mel mevlâ ve ni'me'n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr."

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)

Okunuşu

megos (Görkem)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)

Arkdaslar bnim muafiyetim bitti ama geçmişten kalan insirahı bu hafta okuyamayacagim. Çünkü bu aralar çok yoğunum. Haftaya insirahi okuyacağım insaAllah. Haber vermek istedim.

Okudum. Allah kabul etsin insallah.
Merak ettim siz ezbere mi okuyorsunuz? Bir sey daha soracaktim unuttum:)))
Ezbere okuyorum (nasil ezberliyorsunuz diye soracaktin muhtemelen:))ben burada bir liste olusturmustum grubum vardi gunluk zorlamayan makul sayi ve surelerde dua okuyorduk orada kisi kisi okumalarinda ezberlemek istedigimiz salavatlari okuya okuya ezberledik (tefriciye tuncina kadir salavati,salavati fatih vb)cok kiside ezberledi saolsunlar hala yazarlar vesile oldun diye ezber isi tekrar isi gunluk kisi okumalarinda o yuzden cok faydali
Birseyi ezberlemek istiyorsan kendine sayi koy hergun 20 mesela okuya okuya bir zaman sonra bakiosun dil gidiyor sen bakmiyorsun kitaba vs ye

Okunuşu

megos (Görkem)
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)

Ben de oyle salavat i tefriciye yi ezberlemistim. Oku oku oku:)))
Sormak istedigim nasil ezberlediniz degil de hepsini ezbere biliyor musunuzdu:))) Masallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…