BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN: SALI GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu OKUNDU
D diclemm (Çağla)
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

OKUNAN GUN:ÇARŞAMBA GUNU

“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)
HayallerimGercekOldu
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

D diclemm cim seni bu günlük dua grubundan çıkarıyorum.Müsait değilsin galiba Müsait olursan tekrar eklerim. Çünkü böyle dua birikiyor.

Kızlar cok ozur dileyerek bir sey sormak istiyorum Bir sure duaya ara versem. Sonra tekrar beni araniza alir misiniz?

Bir sebebi var mi? Yok. Bir haftadir boyleyim cok icimden gelmiyor. Zoraki gibi de olsun istemiyorum. Elbette dualara ara vermeyecegim ama bu konuda biraz ara vermek istedim.

Duamizi süreklilik çok önemli. Her gün siteye girmeniz lazım. Ben de katilmak istyorim diyip sonra hic ugramayanlar oldu. Soylemek istedim.Hatirlatirsaniz yarın ki duaya eklerim sizi
Giriyorum hergün siteye,eklerseniz sevinirim

OKUNAN GUN:ÇARŞAMBA GUNU

megos (Görkem)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
HayallerimGercekOldu
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

Son düzenleme:
Cnm Birakma derim hepimizde var ben buna etkinin baslamasi diye bakiyorum hani derlerya iyi olanin seytan vesvesesi cok olurmus geri cekilme okumak istememe olurmus diye iste o noktada israr gerekiyor bence 3 haftadir okuyoruz isrardayiz ama yavasladik belliki herkeste benzer etki var birseyler degisiyorsur belki kim bilebilir bu grup digerlerinden farkli biraz nasibi dar olup toplanan kisileriz israr edelim derim zaten kisacik dua esma sayisini kendimiz belirliyoruz ama yinede sen bilirsin
Simdilik paaif yaptim dvm edersen yazarim etmezsen cikaririz senden gelecek cvba bagli cnm

[
OKUNAN GUN:PERSEMBE GUNU

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
HayallerimGercekOldu PASIF
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

Birakma olarak degil zaten. Ara verme gibi dusundum. Bir ya da iki hafta kadar. Gercekten zorlaniyorum bu aralar. Boyle oldugu zaman da icime sinmedi. Uygun olursa pasif olarak kalayim. Haftaya geri doneyim.
Sizden de Allah razi olsun. Sayenizde etmedigim kadar dua ettim
Aslinda bir sure bu konuya odaklanmak istemedigimden kaynaklandi bu ara verme istegi. Gecenlerde de biz dua ediyoruz da onlar ne yapiyor diye soylenmistim:))

OKUNAN GUN:PERSEMBE GUNU

megos (Görkem)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
HayallerimGercekOldu PASIF
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…