Duamizi süreklilik çok önemli. Her gün siteye girmeniz lazım. Ben de katilmak istyorim diyip sonra hic ugramayanlar oldu. Soylemek istedim.Hatirlatirsaniz yarın ki duaya eklerim siziBenide alırmısınız dualara
Giriyorum hergün siteye,eklerseniz sevinirimDuamizi süreklilik çok önemli. Her gün siteye girmeniz lazım. Ben de katilmak istyorim diyip sonra hic ugramayanlar oldu. Soylemek istedim.Hatirlatirsaniz yarın ki duaya eklerim sizi
Cnm Birakma derim hepimizde var ben buna etkinin baslamasi diye bakiyorum hani derlerya iyi olanin seytan vesvesesi cok olurmus geri cekilme okumak istememe olurmus diye iste o noktada israr gerekiyor bence 3 haftadir okuyoruz isrardayiz ama yavasladik belliki herkeste benzer etki var birseyler degisiyorsur belki kim bilebilir bu grup digerlerinden farkli biraz nasibi dar olup toplanan kisileriz israr edelim derim zaten kisacik dua esma sayisini kendimiz belirliyoruz ama yinede sen bilirsinKızlar cok ozur dileyerek bir sey sormak istiyorumBir sure duaya ara versem. Sonra tekrar beni araniza alir misiniz?
Bir sebebi var mi? Yok. Bir haftadir boyleyim cok icimden gelmiyor. Zoraki gibi de olsun istemiyorum. Elbette dualara ara vermeyecegim ama bu konuda biraz ara vermek istedim.
Birakma olarak degil zaten. Ara verme gibi dusundum. Bir ya da iki hafta kadar. Gercekten zorlaniyorum bu aralar. Boyle oldugu zaman da icime sinmedi. Uygun olursa pasif olarak kalayim. Haftaya geri doneyim.Cnm Birakma derim hepimizde var ben buna etkinin baslamasi diye bakiyorum hani derlerya iyi olanin seytan vesvesesi cok olurmus geri cekilme okumak istememe olurmus diye iste o noktada israr gerekiyor bence 3 haftadir okuyoruz isrardayiz ama yavasladik belliki herkeste benzer etki var birseyler degisiyorsur belki kim bilebilir bu grup digerlerinden farkli biraz nasibi dar olup toplanan kisileriz israr edelim derim zaten kisacik dua esma sayisini kendimiz belirliyoruz ama yinede sen bilirsin
Simdilik paaif yaptim dvm edersen yazarim etmezsen cikaririz senden gelecek cvba bagli cnm
Tmmdır sagolasin. Bn okumamıştım daha. O yüzden yazmadım. Ama smdii okudum yazmış oldun zaten.K Kelebek_131 cnm kendini yazmayi unutmussun muhtemelen aktifsin cunku ben yazdim bilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?