BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN:PERSEMBE GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
@TulelutPASIF
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN:PERSEMBE GUNU

“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)OKUNDU
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)OKUNDU
@TulelutPASIF
love_story (Özlem)OKUNDU
4 45blkr (Maide)OKUNDU

megos
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

Hayirli Cumalar Arkadaslar cuma okumamiz taha suresi olsun diyorum liste az kaldi zaten bakmadim ama Besmele duasi vardi sanirim onda besmele ve salavat sonrasi okunan duayi cekip atmam lazim nette eksik olan yerler var bazisi kisa halini koymus biraz karisik net ortami arapca okuyacak arkadaslar icinde kitaptan koymam mantikli selada okumak isteyenlere yetismez diye yine nasip icin okunan taha suresini okuyalim dedim muaf olan arkadaslar sonradan tamamlarlar
Ben ayrica nasip olursa cuma sureside okuyacagim zaten kaldik bir elin 5parmagi kadar baska bir surede eklemek isterseniz ekleyebilirsiniz buralarin amaci o zaten kimin kimden ne aldigini kimse bilmez ama alir nasibini yoksa herkes evde kendi kendine okuyor birseyler bende sizlerden farkli ne dualar dilekler aliyorumdur

Hayırlı Cumalar Canım,ben muafım daha sonra tamamlayacağım.

3 Cuma suresi bir de Taha suresi okudum Allah kabul etsin hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Kızlar buralar sessiz kalmış :) O Ozzgeee canım ben muafım ama hergün günlük duamı yaptım,Allah kabul etsin inşAllah.

Baslama tarihi:23 Aralik 2017
OKUNAN DUA:
GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN:PAZARTESI GUNU

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
O Ozzgeee (Esra)
love_story (Özlem)
4 45blkr (Maide)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…