- 30 Ocak 2018
- 636
- 995
- 18
- 36
Canım öncelikle hoş geldin konuyu kelebek takip ediyo ama neti yokmuş onun için ben cevap vereyim.Sen 313 fatihayı oku kelebek gelince adını yazar pazarteside perşembeyede günlük okuma yapıyoruz onuda bi önceki sayfada bulabilirsin.pazareteside o okumayı yapabilirsin :)Merhaba arkadaslar yazilanlari biraz okudum ama pek anlayamadim. Ben de toplu duaya katilmak istiyorum hayirli bir es icin. Kendime dua arkadaslari ariyorum.
Simdi yarina kadar ben de 313 Fatiha okusam benim de adimi yazar misiniz yoksa diger listeyi mi bekleyeyim?
hosbulduk canim tesekkür ederim . Tamam ben simdi okuyorum insaallah :)Canım öncelikle hoş geldin konuyu kelebek takip ediyo ama neti yokmuş onun için ben cevap vereyim.Sen 313 fatihayı oku kelebek gelince adını yazar pazarteside perşembeyede günlük okuma yapıyoruz onuda bi önceki sayfada bulabilirsin.pazareteside o okumayı yapabilirsin :)
OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN:PAZARTESI GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ
—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)
——Bismillahirrahmanirrahim”
“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
love_story (Özlem)
olduyildiz123
Mantikliask
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?