BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Kızlar aklımızda olsun ben normalde de cekiyorum ama sizde faydanalın isterim bu evlenmek için gönül işleri için 100 veya 1000 kere ya cami ya vedud esması cekmek jupiter ve venüs saatinde cok iyiii esmayı tamamlayınca 7 kere ya vehhap 100 kere ya semi esmasıyla tamamlıyoruz:)

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA: 313 FATIHA
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: PAZAR AKSAM

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
@love_story (Özlem)
olduyildiz123

Arkdaslar Meraba benim birazdan netim bitcek. Ancak pazartesi akşam nete girebilicem. Siz duayi okuyup bildirim yapin. Pazartesi duasi olarak da yine günlük okuma yapılacak. Pazartesi girersem okuyanları okundu olarak işaretlerim. İyi okumalar. İyi geceler.

Merhaba arkadaslar yazilanlari biraz okudum ama pek anlayamadim. Ben de toplu duaya katilmak istiyorum hayirli bir es icin. Kendime dua arkadaslari ariyorum.
Simdi yarina kadar ben de 313 Fatiha okusam benim de adimi yazar misiniz yoksa diger listeyi mi bekleyeyim?

Canım öncelikle hoş geldin konuyu kelebek takip ediyo ama neti yokmuş onun için ben cevap vereyim.Sen 313 fatihayı oku kelebek gelince adını yazar pazarteside perşembeyede günlük okuma yapıyoruz onuda bi önceki sayfada bulabilirsin.pazareteside o okumayı yapabilirsin :)

hosbulduk canim tesekkür ederim . Tamam ben simdi okuyorum insaallah :)

Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor​
• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler

OKUNAN DUA: 313 FATIHA
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: PAZAR AKSAM

megos (Görkem)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
@love_story (Özlem) OKUNDU
olduyildiz123 OKUNDU
@Mantikliask OKUNDU

OKUNAN DUA: GUNLUK OKUMA
OKUNAN GUN:PAZARTESI GUNU
DUA:YA BAİS YA FETTAH ESMASİ (SAYİ SİZE KALMİS)
21 ADET FURKAN (74.AYET)MUAF OLAN SALAVATI MECULE
21 ADET YA BEDİAS SEMAVATİ DUASİ

—— Bismillahirrahmanirrahim”
“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

——Bismillahirrahmanirrahim”

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
love_story (Özlem)
olduyildiz123
Mantikliask

Ben okudum ALLAH kabul etsin :)

“Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama”(Furkan74)

“La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdi ya zel celali vel ikram”
megos (Görkem)
OMRUM79 (Derya)
love_story (Özlem)
olduyildiz123
Mantikliask OKUNDU

megos (Görkem)OKUNDU
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
love_story (Özlem)OKUNDU
olduyildiz123 OKUNDU
Mantikliask OKUNDU

OKUNAN GUN: SALI GUNU

megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)OKUNDU
love_story (Özlem)
olduyildiz123
Mantikliask

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…