- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
Cok tesekkür ederim cevap icinCanım doğru yapıyosun,tabiki sorcaksın neden saçma olsun :) sonuçta yeni başladın
Agirlikli olarak toplu niyetlenerek okumakla birlikte bazi dualarda ortak kararla kisi kisi okuma yapiliyor• Tum dualara ortak karar verilip secilen dua ve kac defa okunacagina bagli uygun bir okuma suresi belirleniyor
•Suresinde haber vermeyen duayi alip sonra bir daha haber vermeyen arkadaslar listeden cikartiliyor
• sayfaya belli araliklarla bakmak zorunlu ozellikle yeni dua belirleme sure belirleme vb durunlarda da fikir beyaniniz icin sık sık iletisimde kalmaniz rica olunur
•Muafiyetlerde olan okunan dua ayet ,sure ise kisi bitince arkadan okur digerleri dua suresi sonunda yeni duaya gecerler
OKUNAN DUA: FETİH SURESI
OKUNAN KİSİ:TOPLU NIYET
DUA BITIS SURESI: PAZAR AKSAM
megos (Görkem)
K Kelebek_131 (Neslihan)
OMRUM79 (Derya)
@love_story (Özlem)
olduyildiz123
Mantikliask
Tamamdır öyle yap istersen muafiyet bitince okursun fetihi. Allah kabul etsin. İyi okumalarCanım benn muaffım şuanda esma çalışması yapabilirim ya mucib okuym mı evlilik ilişki için esma ?
Tamamdır öyle yap istersen muafiyet bitince okursun fetihi. Allah kabul etsin. İyi okumalar
Fetih suresini okudum kızlar,Rabbim tez zamanda hepimize her iki cihanda da hayırlı olacak eş nasip etsin
Ben muafım kızlar ama esma cekıyorum bittince başlıycam bende dualara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?