- 3 Temmuz 2017
- 394
- 235
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapayim listeyi oda yazar cnm ama biraz sonra yapicam salavati kitaptan cekip koyayim net olsunlove_story canım sen okudun mu? Yeni duaya geçeceğiz de
Ama hala evdeyizdurmak yok yola devam
![]()

Ay sabah sabah ne guldurdun ozgeAma hala evdeyizdurmak yok yola devam
![]()
Ne guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalarAy sabah sabah ne guldurdun ozge![]()
Tesekkur ederimmmm. Hepimize bol kismetli haftalarNe guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalar![]()
Aslinda bende biraz varBende bugun listeye bakarken icimden gecirmistim:) . Ne kadar cok okumusuz acaba hayatinda kipirtilar olan arkadaslar var midir acaba diye![]()
Yani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi. 
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
![]()
ne guzel soyledin :)) hepimize tez zamanda insallah
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
![]()
Ayy amiiin insallah canimmne guzel soyledin :)) hepimize tez zamanda insallah
![]()
Durumumuz çok benziyor öyleyse ama dediğin gibi kalbimiz mi bağlı nazardan mı bağlandık bilmem:)) rabbim inşallah gönlümüze göre çok çok hayırlı kısmetler çıkarsın ...![]()