- 3 Temmuz 2017
- 394
- 235
- 53

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapayim listeyi oda yazar cnm ama biraz sonra yapicam salavati kitaptan cekip koyayim net olsunlove_story canım sen okudun mu? Yeni duaya geçeceğiz de
Ama hala evdeyizdurmak yok yola devam
![]()
Ay sabah sabah ne guldurdun ozgeAma hala evdeyizdurmak yok yola devam
![]()
Ne guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalarAy sabah sabah ne guldurdun ozge![]()
Tesekkur ederimmmm. Hepimize bol kismetli haftalarNe guzel gune gulerek baslamak iyidir iyi haftalar![]()
Aslinda bende biraz varBende bugun listeye bakarken icimden gecirmistim:) . Ne kadar cok okumusuz acaba hayatinda kipirtilar olan arkadaslar var midir acaba diye![]()
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
![]()
Aslinda bende biraz varYani kismetler karsima cikiyor ama benim icim isinmiyor. Sanki kalbim bagli gibi.
Insallah tez zamanda hepinizin karsisina kalbini kipirdatacak, midesinde kelebekler ucusturacak birileri cikarIcinde benim de
![]()
Ayy amiiin insallah canimmne guzel soyledin :)) hepimize tez zamanda insallah
![]()
Durumumuz çok benziyor öyleyse ama dediğin gibi kalbimiz mi bağlı nazardan mı bağlandık bilmem:)) rabbim inşallah gönlümüze göre çok çok hayırlı kısmetler çıkarsın ...![]()