• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

OKUNAN DUA:CUMA SURESİ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI: HERKES TOPLU NİYET IÇIN BIR TANE OKUYACAK

OKUNAN KİŞİ :TOPLU NİYET

DUA BİTİŞ TARİHİ :
PAZAR AKŞAMI

NOT:LISTEDE MAZERETLI ARLADASLAR DAHA SONRA OKUYACAK

NOT:TOLPLU NIYETTIR HERKES LISTEDEKI KISILERIN NIYETI ICIN BIR TANE CUMA SURESI OKUYACAKTIR

bcgirl bcgirl (BEGÜM)
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir (MİNE)
byebyeblackbird byebyeblackbird (GAMZE)
redsonja87 redsonja87 (ismini mesajdan gönderdi ismine niyet alalim)
byebyeblackbird byebyeblackbird bcgirl bcgirl redsonja87 redsonja87 kizlar yeni duamiza geçtik 🌸

OKUNAN DUA:1130 ADET YA ALİYY YA AZİM CELLE CELALÜHÜ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI:282 Dua sahibi 284 tane okuyacak

OKUNAN KİSİ: MİNE

DUA BITIS SURESI: CUMARTESİ SABAHI

Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir duası
İsmim Mine
Allah'ım hem dinim hem dünyam hem ahiretim için hayırlı olan iki cihanda da senin razi olacağın okumuş eğitimli kültürlü dengim olan yaşıma uygun gönlüme göre biriyle yuvami kurup neslimin devam etmesini nasip eyle burdaki tüm bekar kardeşlerime gönül muratlarina göre biriyle yuvalarını kurmayı tez vakitte nasip eyle
Amin

byebyeblackbird byebyeblackbird
redsonja87 redsonja87
bcgirl bcgirl
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
Canım senin niyetin için okudum. Allah dualarımızı kabul etsin.

OKUNAN DUA:CUMA SURESİ

KİŞİ BAŞI DÜŞEN SAYI: HERKES TOPLU NİYET IÇIN BIR TANE OKUYACAK

OKUNAN KİŞİ :TOPLU NİYET

DUA BİTİŞ TARİHİ :
PAZAR AKŞAMI

NOT:LISTEDE MAZERETLI ARLADASLAR DAHA SONRA OKUYACAK

NOT:TOLPLU NIYETTIR HERKES LISTEDEKI KISILERIN NIYETI ICIN BIR TANE CUMA SURESI OKUYACAKTIR

bcgirl bcgirl (BEGÜM)
Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir (MİNE)
byebyeblackbird byebyeblackbird (GAMZE)
redsonja87 redsonja87 (ismini mesajdan gönderdi ismine niyet alalim)

Hepimizin niyetine okudum Allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏

redsonja87 redsonja87 byebyeblackbird byebyeblackbird kizlar Begum arkadaşımız yeni listede olmayacak üç kişi kaldık ne dersiniz biz devam edelim mi?
Canımcım istersen birkaç gün ara verelim olur mu? Ben de başka bir tefriciye okumasındaydım, hem çalışıp hem tüm duaları yetiştirmek beni biraz zorladı açıkçası. Daha cuma suresini de okuyamadım. İnşallah akşama tamamlarım onu da.

Canımcım istersen birkaç gün ara verelim olur mu? Ben de başka bir tefriciye okumasındaydım, hem çalışıp hem tüm duaları yetiştirmek beni biraz zorladı açıkçası. Daha cuma suresini de okuyamadım. İnşallah akşama tamamlarım onu da.
Tamam canim zaten sayımız çok az biraz ara veririz başka katılmak isteyen olursa tekrar liste yapıp devam ederiz InsaAllah 💜Allah hepimizin gönlüne göre versin Amin 🌸😙

Merhaba yeni bir liste yaparsanız ben de katilamk isterim en makbul dua muminin mumine yaptigi duadir birbirimize ettihimiz dualar kabul olur insallah

Merhaba yeni bir liste yaparsanız ben de katilamk isterim en makbul dua muminin mumine yaptigi duadir birbirimize ettihimiz dualar kabul olur insallah
Tamam canim yeni liste yaparsak eklerim insaAllah 💜

Back
X