• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKAR KARDEŞLERİMİN DUA GRUBU

Screenshot_20200718-214111_Chrome.webp
Screenshot_20200718-214111_Chrome.webp
bunu da yapabiliriz isterseniz

🌸 Güç olmasın diye geç olur bazen,
Allah bilir sen bilemezsin.. 🌸

Yeni listemize başlıyoruuuuz 🎉🎉 Bu listemizde 41 Yasin okuyacağız. Toplu niyet yapacağız. Herkese 3 Yasin düşüyor. Süremiz çarşamba akşama kadar. 🥰
Niyetimiz; Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz 41 Yasin’i şerifi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı humanbeings humanbeings Yeter, love_story love_story Özlem, Seninpandan Seninpandan Leyla, Y Ylnzbrrn Berrin, P Prhp Nilay, honeymilkkk honeymilkkk Burcu, kadriyana kadriyana Kadriye, aypare ackerman aypare ackerman İrem, S sibellcim Sibel, sacmalamayin sacmalamayin Özge, library_ library_ Gizem, asi_melek asi_melek Burcu ve S Sorunlu_ss Seyhan için okuyorum. Kabul eyle. Amin. 🤲🏼
humanbeings humanbeings 5 Yasin
love_story love_story 3 Yasin
Seninpandan Seninpandan 3 Yasin
Y Ylnzbrrn 3 Yasin
P Prhp 3 Yasin
honeymilkkk honeymilkkk 3 Yasin
kadriyana kadriyana 3 Yasin
aypare ackerman aypare ackerman 3 Yasin
S sibellcim 3 Yasin
sacmalamayin sacmalamayin 3 Yasin
library_ library_ 3 Yasin
asi_melek asi_melek 3 Yasin
S Sorunlu_ss 3 Yasin

H HIM
41 Yasin’i kişi sayısına böleceğiz kızlar. Ben 13-14 kişi olarak hesaplamıştım ama şu an
1. humanbeings humanbeings
2. love_story love_story
3. Seninpandan Seninpandan
4. Y Ylnzbrrn
5. P Prhp
6. asi_melek asi_melek
7. kadriyana kadriyana
arkadaşlarımızdan olumlu dönüş oldu. Tek tek kişilere değil de toplu niyet olarak da okuyabiliriz eğer günlük 3-4 Yasin çok gelirse. Fikirlerinizi bekliyorum.
Kızlar yeni listeye katılacak mısınız cevap bekliyorum ☺ Öğlen kişi sayısına göre yeni listeyi paylaşacağım.
library_ library_
O ozlemem
honeymilkkk honeymilkkk
sacmalamayin sacmalamayin
S Sorunlu_ss
S selametle66
S sibellcim
aypare ackerman aypare ackerman
humanbeings humanbeings ben katilirim

Niyetimiz; Allah’ım hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir eş için okuduğumuz 41 Yasin’i şerifi kabul eyle. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzü razı eyle. Kalplerimize inşirah ferahlığı ver. Bu duamı humanbeings humanbeings humanbeings humanbeings Yeter, love_story love_story love_story love_story Özlem, Seninpandan Seninpandan Seninpandan Seninpandan Leyla, Y Ylnzbrrn Y Ylnzbrrn Berrin, P Prhp P Prhp Nilay, honeymilkkk honeymilkkk honeymilkkk honeymilkkk Burcu, kadriyana kadriyana kadriyana kadriyana Kadriye, aypare ackerman aypare ackerman aypare ackerman aypare ackerman İrem, S sibellcim S sibellcim Sibel, sacmalamayin sacmalamayin sacmalamayin sacmalamayin Özge, library_ library_ library_ library_ Gizem, asi_melek asi_melek asi_melek asi_melek Burcu ve S Sorunlu_ss S Sorunlu_ss Seyhan ve S selametle66 Şüheda için okuyorum. Kabul eyle. Amin. 🤲🏼
humanbeings humanbeings humanbeings humanbeings 3Yasin
love_story love_story love_story love_story 3 Yasin
Seninpandan Seninpandan Seninpandan Seninpandan 3 Yasin
Y Ylnzbrrn Y Ylnzbrrn 3 Yasin
P Prhp P Prhp 3 Yasin
honeymilkkk honeymilkkk honeymilkkk honeymilkkk 3 Yasin
kadriyana kadriyana kadriyana kadriyana 3 Yasin
aypare ackerman aypare ackerman aypare ackerman aypare ackerman 3 Yasin
S sibellcim S sibellcim 3 Yasin
sacmalamayin sacmalamayin sacmalamayin sacmalamayin 3 Yasin
library_ library_ library_ library_ 3 Yasin
asi_melek asi_melek asi_melek asi_melek 3 Yasin