Kullanıcı yorumlarını da görelim.internetten ürün bakar gibi bulursunuz inşAllah kardeşinizden bahsetseydınız biraz bari de yazacak olan ona göre yazsaydı
Temu'ya baktınız mı? Orada hemen her şey var.Selam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.
Evet evet oda önemliKullanıcı yorumlarını da görelim.
Nasıl bir gelin adayı arıyorsunuz. Kardeşinizin özellikleri neler onları yazmadan kimse cevap veremez kiSelam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.Rüyamda görsem inanmazdım buraya yazacağımı ama şansımı denemek istedim( abla yüreği iste) Belki de bir umut birisi olur nasip bu işler.Eger bna yardımcı olucak birisi varsa özelden msj yazıp konuşabiliriz..Dalga geçilecek bir konu değil lütfen ona göre yorum yazalım..
Selam kızlar bnm erkek kardeşime kiz bakıyoruz bir türlü bulamıyoruz.Rüyamda görsem inanmazdım buraya yazacağımı ama şansımı denemek istedim( abla yüreği iste) Belki de bir umut birisi olur nasip bu işler.Eger bna yardımcı olucak birisi varsa özelden msj yazıp konuşabiliriz..Dalga geçilecek bir konu değil lütfen ona göre yorum yazalım..
Ndhdjfhfhdfhfjfh bi de özel siparişİzmir ve çevresi olsa fena olmaz görüsme açısından uzak istemiyoruz
Kullanıcı yorumlarını da görelim.
Görümce gibi görümce buluşma zor olması diye yere bile karar veriyor helalNdhdjfhfhdfhfjfh bi de özel sipariş
Off şimdi kardeşiyle evlenen olursa bdvye ağız tadıyla kaynana, görümce konusu da açamazGörümce gibi görümce buluşma zor olması diye yere bile karar veriyor helal
Ay evet o da var iy çekilir dert değil düşünsene gorumcene deli gibi bilendin ama burda konu acamiyosunOff şimdi kardeşiyle evlenen olursa bdvye ağız tadıyla kaynana, görümce konusu da açamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?