İşte aslında kardeşinizin BDV'si bu sizin değil, herkes onu demiş.Burası bdv değil mi bu da bdv hem de 10 numara 5 yildiz
Ayneeen ayneeen kesin öyledir zaten çok yakışıklıların kaderi buKardeşim çok yakışıklı o yüzden kızlar evlenmekten korkuyor halbuki işi de var evi de
Yani fp ürünüKardeşim çok yakışıklı o yüzden kızlar evlenmekten korkuyor halbuki işi de var evi de
Bana yazdi onu, kart buldu herhaldeNdhdjfhfhdfhfjfh bi de özel sipariş
Yaaa çok yakışıklıymış zaten korkardın evlenmekten üzülmeBana yazdi onu, kart buldu herhalde
Aklıma direk bu geldi, benzer işlerAyneeen ayneeen kesin öyledir zaten çok yakışıklıların kaderi bu
Rainy'yi etiketlesek mi acabaEee hani neredesiniz sürekli konu açan hanımlar. Kimse denk gelmiyor, bir ben evlenemedim diyen üyeler.
Manifest yaptınız resmen. Kısmet ayağınıza geldi
Bir üye daha vardı masmavi gibi biseydi tam hatirlayamadimRainy'yi etiketlesek mi acaba
Koca arayalarin dikkatineEee hani neredesiniz sürekli konu açan hanımlar. Kimse denk gelmiyor, bir ben evlenemedim diyen üyeler.
Manifest yaptınız resmen. Kısmet ayağınıza geldi
Ay ben cirkin severim, bozar beni buYaaa çok yakışıklıymış zaten korkardın evlenmekten üzülme
Ben yaş sebebiyle elendim.Bir üye daha vardı masmavi gibi biseydi tam hatirlayamadimO da olabilir sanki. Bu konu onların kısmeti bence
Ya benim de bir iki üye aklıma geldi ama kendileri okuyup bulsunlar kısmetini artık.Bir üye daha vardı masmavi gibi biseydi tam hatirlayamadimO da olabilir sanki. Bu konu onların kısmeti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?