ben de hayatım boyunca hep erkeklerin çok olduğu yerlerde bulundum ve biraz eğilsen bile sırıtık sırıtık aptal aptal bakan, odaya girip çıkarken gözünü ayırmayan öyle çok erkek gördüm ki.
evli olduğu halde gördü mü gözünün içi parlayan. bir etek giyen kız gördü mü gözünü ayırmayan.
ben demiyorum ki insanlardan uzak duralım ama ben herkesin aldatma ihtimali vardır kimseye yüzde yüz güvenilmez diyorum. bunu siz de diyorsunuz zaten. ayrıca evime herkes gelip gidebilir ama bir hafta kalmaya zorunlu durumlar dışında bir sağlık sorunu falan olur onun dışında gerek yok diyorum.
ben de sizi valla az erkek bulunan bir ortamda sandım. dicek bir şey yok. biraz herkes hayatı ve insanları gördükleriyle değerlendiriyor. ama internette bile erkeklerin biraz yorumlarına baksam iğreniyorum.
burada gördüğümüz gibi her düşünceden insan var işte. ama şöyle bir örnek veriyim eşiniz rusya ya gidip orada bir süre çalışıcak olsa hangi kadın bundan tedirgin olmaz. şimdi bir erkeğin rusyada aldatma olasılığıyla türkiyede öyle işe gidip gelirken aldatma olasılığı aynı mıdır asla değil.
inşallah umarım erkekler sizin düşündüğünüz gibidir bunu da eklemeden geçemicem inşallah ben yanlış düşünüyorumdur gerçekten düzgün erkekler de vardır umarım. buradaki konular benim olan çok az güvenimi de götürdü çünkü. hangi erkek kendine asılan bir kadını reddedebiliyor ki.
neyse konu daha fazla dağılmasın. ben biraz şüpheci bir insan olduğumu zaten kabul ediyorum.