thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
Aslinda dert degil ama az once bir konu gorunce aklima geldi. Hep evli erkeklere ilgi gosteren bekarlardan soz ediliyor. Aslinda tam tersi bir durum da soz konusu. Yeni yasadigim ve halen yasamakta oldugum bir olayi anlatayim. Okulda biri var, evli yeni cocugu oldu falan. Bir projede birlikte calistik, sonra yine dersler nedeniyle whatsapp yazismalarimiz oldu, ileride de benimle calismak istedigini soyledi. Her zaman gelir benim yanima oturur. Yani bos sinifta dibimde biter.
Aslinda daha once niye tersleyeyim is yasantisinda bir baglanti diye dusunmustum, ama bir ders cikisinda iki erkek bir de ben ciktik, adam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken. Sonra otobuste o erkegin yanina degil ben ters oturunca basim donuyor diye yine dibime oturdu. Cocugun diger erkekle benim hakkimda sakalasma ihtimali nedeniyle terslesem mi diye artik dusunuyorum. Su an artik tatil tabi, belki sonraki donem. Ama evli erkekler de fena kizlar, benim kocam yapmaz demeyin.
Aslinda daha once niye tersleyeyim is yasantisinda bir baglanti diye dusunmustum, ama bir ders cikisinda iki erkek bir de ben ciktik, adam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken. Sonra otobuste o erkegin yanina degil ben ters oturunca basim donuyor diye yine dibime oturdu. Cocugun diger erkekle benim hakkimda sakalasma ihtimali nedeniyle terslesem mi diye artik dusunuyorum. Su an artik tatil tabi, belki sonraki donem. Ama evli erkekler de fena kizlar, benim kocam yapmaz demeyin.