• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kizlara yanasan evli erkekler

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Aslinda dert degil ama az once bir konu gorunce aklima geldi. Hep evli erkeklere ilgi gosteren bekarlardan soz ediliyor. Aslinda tam tersi bir durum da soz konusu. Yeni yasadigim ve halen yasamakta oldugum bir olayi anlatayim. Okulda biri var, evli yeni cocugu oldu falan. Bir projede birlikte calistik, sonra yine dersler nedeniyle whatsapp yazismalarimiz oldu, ileride de benimle calismak istedigini soyledi. Her zaman gelir benim yanima oturur. Yani bos sinifta dibimde biter.

Aslinda daha once niye tersleyeyim is yasantisinda bir baglanti diye dusunmustum, ama bir ders cikisinda iki erkek bir de ben ciktik, adam resmen arkada kalip g*tumu izledi yururken. Sonra otobuste o erkegin yanina degil ben ters oturunca basim donuyor diye yine dibime oturdu. Cocugun diger erkekle benim hakkimda sakalasma ihtimali nedeniyle terslesem mi diye artik dusunuyorum. Su an artik tatil tabi, belki sonraki donem. Ama evli erkekler de fena kizlar, benim kocam yapmaz demeyin.

Cümleye şok :KK57:
Ayrıca konu nedir sosyal mesaj mı?
Sizin hakkınızda şaka yapanlara lakayıt davrananlara höst diyemiyor musunuz?

Sakalastiklarini duymadim ki. Ihtimal dedim yoksa direkt kavga ederim. Bunlar benim okul arkadaslarim. Konuyu soyle baglamayi unutmusum, evli erkeklerin sarktigi hic oldu mu sizede bekar hanimlar?

Sakalastiklarini duymadim ki. Ihtimal dedim yoksa direkt kavga ederim. Bunlar benim okul arkadaslarim. Konuyu soyle baglamayi unutmusum, evli erkeklerin sarktigi hic oldu mu sizede bekar hanimlar?
Oldu veya olmadı bunun size getirisi ne:işsiz:
Amacım terslemek değil ama konunuz şöyle olsa "kızlar az önce bi konu gördüm bende paylaşmak istedim durum böyle böyle sizce nasıl davranayım rahatsız oluyorum da?" böyle olsa anlarım ama siz "bekar kızlar fena ama evli erkekler de az değil haa" diye konu açıyorsunuz saçma oluyor haliyle.

Senin tabirinle "G.tunu izleyen adam"larla kankaliga devam mi cici kiz
Oncelikle cocuk kankam degil, okul arkadasim, ayrica cogul degil tekil. Henuz terslemedim, zaten tersleyecegimi de bilmiyorum sadece mesafe koyabilirim yoksa niye arkamdan yuruyorsun diyemem. Cici kiz oldugumdan kuskun olmasin :KK3:

Ay bence zaten durup dururken bir kadının gidip evli erkeğe sarkma ihtimali çok düşük, olayın %80 i erkeklerde bitiyor. Eşime o yüzden yüzüğünü mutlaka takması gerektiğini söylüyorum, kadın evli olduğunu bilsin yanaşacaksa ki ona göre de ben öğrenirsem öyle bir olayı eşimin yaklaşımını da kızın yaklaşımını da bileyim.
Ben eşime gözüm kapalı güvenirim diyemem zaten kesinlikle... Allah şaşırtmasın kimseyi...

Oldu veya olmadı bunun size getirisi ne:işsiz:
Amacım terslemek değil ama konunuz şöyle olsa "kızlar az önce bi konu gördüm bende paylaşmak istedim durum böyle böyle sizce nasıl davranayım rahatsız oluyorum da?" böyle olsa anlarım ama siz "bekar kızlar fena ama evli erkekler de az değil haa" diye konu açıyorsunuz saçma oluyor haliyle.

Valla muhabbet olsun diye actim, gece gece uyku tutmadi. Yoksa dertleniyor degilim bu konuyla ilgili.

Oncelikle cocuk kankam degil, okul arkadasim, ayrica cogul degil tekil. Henuz terslemedim, zaten tersleyecegimi de bilmiyorum sadece mesafe koyabilirim yoksa niye arkamdan yuruyorsun diyemem. Cici kiz oldugumdan kuskun olmasin :KK3:
Adam g.tunu izledi sen de agzinin payini vermek yerine otobuste yanina oturttun daha ne kadar yanlayacaktin :d

Adam g.tunu izledi sen de agzinin payini vermek yerine otobuste yanina oturttun daha ne kadar yanlayacaktin :d

Pardon da adama arkadan yurudun cunku g*tumu izliyorsun onden yuru diye bagirayim mi? :KK70:Acik ve net birsey olur terslersin. Herkes senin kadar asarim keserim degil ablacim, diger nezdinde rezil olmak istemem

Bu tiplerden cok var
Bi sure sonra macera ariyolar heralde

Ve herseyden de kendilerine pay çıkarabiliyolar
Mesela verdigin selami gunaydini bile farkli anlayabiliyolar niyetleri bozuk oldugundan

O yuzden artik mesafeli olmayi ogrendim erkeklere karsi

Bu tiplerden cok var
Bi sure sonra macera ariyolar heralde

Ve herseyden de kendilerine pay çıkarabiliyolar
Mesela verdigin selami gunaydini bile farkli anlayabiliyolar niyetleri bozuk oldugundan

O yuzden artik mesafeli olmayi ogrendim erkeklere karsi

Birde cok acik birsey olmadikca terslesen xim var sendromu diyorlar

Pardon da adama arkadan yurudun cunku g*tumu izliyorsun onden yuru diye bagirayim mi? :KK70:Acik ve net birsey olur terslersin. Herkes senin kadar asarim keserim degil ablacim, diger nezdinde rezil olmak istemem

Yo adama bağırmana gerek yok ama bu tür bir sapıklığını gördükten sonra yanına otırmasına izin vermese idin keşke :( evli olmasını geçtim adam sapık resmen, hiç mi rahatsız olmadın yanına oturduğunda?

E asarim keserim tribin yoksa, halinden memnunsan, konu acip evli erkekler g.tume bakiyo sonra da otobuste yanima yanasiyo kocaniza guvenmeyin bekar kizlar naaapsinn demeyeceksin. Senin dertlenmedigin seye biz mi dertlenecegiz yani? Bizlik zaten durum yok

Yo adama bağırmana gerek yok ama bu tür bir sapıklığını gördükten sonra yanına otırmasına izin vermese idin keşke :KK43: evli olmasını geçtim adam sapık resmen, hiç mi rahatsız olmadın yanına oturduğunda?

Ama ben bunu hisseddiyorum, ortada acik birsey yok. Senin okul arkadasin, gayet muhabbetiniz arkadasca ama derslerde dibine geliyor. Ben kadin erkek arkadasligina inanirim, yanyana oturan muhabbet eden tek kiz erkek biz degiliz. Ama bu cocukta farkli birsey hissediyorum, uc kisi yururken birinin arkadadan gelmesi anormal degil, ama ben onu daha oncede baktigini gordugumden bu sekilde hissettim. Simdi orada niye arkamazidan yuruyorsun gelsene desem de bu bir tersleme degil, akabinde yanima gecip oturdugunda offlemem de tuhaf olur.

Diğer konudaki bayanla aynı mantıkta hareket ediyorsunuz. Sizin de yaklaşımınız en az onun kadar çirkin. Müsade etmeyin efendim. Buradaki açık sözlülüğünüzü gerçek hayata da yansıtın. Hala diyorum; kişinin çirkinliği ne medeni durumunda ne de yaşında. Haddini bildirirseniz hiçbir problem olmayacaktır.

Back
X