Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir de şunu belirtmek isterim. Bu bekar arkadaşları, kuzenleri yedirip, içirip, yatırırsınız. Evlenince hanım köylü olurlar evlerine bir çay içmeye gidemezsiniz.
Evet tacizden korkmakta haklisiniz ama bunu hastalik boyutuna getirmeyin bence.
Bana da iyi niyetli gibi geldiler tabi kimsenin icini bilemeyiz orasi ayri.Cocuklariniza belli etmeyin bence bu huyunuzu yoksa onlar da korkabilirler.
Hic gorusmemek cok sacma sonucta akrabasiniz insan gorusmek ister.Sadece gorusmeyi kisitlayin
Zaten ne yaşıyorsak iyi niyetli olduklarını düşündüğümüzden oldu.
Elbette görüşürüz ama biraz zaman geçmeli hani soğumak veya özlemek için değilde sanırım dinlenmem için.
Evet korkuyorum.kızımın biri 6 yaşında şuan.evimizde başka biriyle uzun müddet yaşamamızı doğal karşılamasını istemiyorum.
Ben de buna kızıyorum. Kadın yalnız seyahat edemez günahtır. Ama erkeklerin içinde günde 8 saat çalışması günah değildir. Sinemaya gitmesi günahtır , ama erkeklerle aynı evde oturması değildir. Konu sahibi bunu dese yobaz derler. Veya seni ne yapsınlar der kabalaşırlar.
Bu yobazlıksa müsaadesiz kalmaları duble yobazlık olmalı.
Çalışmanın belirli kriterleri var aslında. bazen mecburiyeti var, birde herkesin görüşü, dini yaşayışı veya bakış açısı farklı.
Bir de şunu belirtmek isterim. Bu bekar arkadaşları, kuzenleri yedirip, içirip, yatırırsınız. Evlenince hanım köylü olurlar evlerine bir çay içmeye gidemezsiniz.
Zaten ne yaşıyorsak iyi niyetli olduklarını düşündüğümüzden oldu.
Elbette görüşürüz ama biraz zaman geçmeli hani soğumak veya özlemek için değilde sanırım dinlenmem için.
Evet korkuyorum.kızımın biri 6 yaşında şuan.evimizde başka biriyle uzun müddet yaşamamızı doğal karşılamasını istemiyorum.
Haklisin bide suan fark ettim sanirim en ufak kizinizla beraber uyumak istemis birisi.Cok garip geldi bana ya.Tamam sevsin oynasin vakit gecirsin ama beraber uyumak nedir ya.Biz de 3 kardesiz abimle odalarimiz 10 yasindayken ayrildi.Millet ayni evde tek bile birakmiyor kaldi ki bu kuzenler uyumak istiyor.
Bence de biraz ozleyin birbirinizi suan dusununce gercekten cok tuhaf geldi ya.Allah korusun kimin ne oldugu belli degil.Ve yanlis degilsem Turkiyede ensest iliski malesef cok fazla
Haklisin bide suan fark ettim sanirim en ufak kizinizla beraber uyumak istemis birisi.Cok garip geldi bana ya.Tamam sevsin oynasin vakit gecirsin ama beraber uyumak nedir ya.Biz de 3 kardesiz abimle odalarimiz 10 yasindayken ayrildi.Millet ayni evde tek bile birakmiyor kaldi ki bu kuzenler uyumak istiyor.
Bence de biraz ozleyin birbirinizi suan dusununce gercekten cok tuhaf geldi ya.Allah korusun kimin ne oldugu belli degil.Ve yanlis degilsem Turkiyede ensest iliski malesef cok fazla
Belki sevmek için diye düşünüyoruz ama kızım şuan benim kaygımı algılayamaz ki.
Yani başkasıyla yatmanın yanlış olduğunu öğrenmesi lazım.
Herkes kendi başına yatağına yatmalı.
Ben anlatamadım galiba.
Ben misafiri sevmiyorum mu dedim?Benim ciddi manada gelenim olur hiç biride bunlar kadar yıpratmaz.
Bu denli gelip kalmaları sıkıcı yorucu.bu şekilde kalmanız olmuyor diyoruz aileleri giriyor.ailelerine de bahsediyoruz anlamıyorlar.
Sorun hamamı değil yani.
Kaldı ki istemesem bile gayette hakkım.kendi kuzeninizi yerine koyup düşünüyorsanız hata edersiniz.
Başka kuzenlerimizde var hiç biri böyle değil.
Ben de buna kızıyorum. Kadın yalnız seyahat edemez günahtır. Ama erkeklerin içinde günde 8 saat çalışması günah değildir. Sinemaya gitmesi günahtır , ama erkeklerle aynı evde oturması değildir. Konu sahibi bunu dese yobaz derler. Veya seni ne yapsınlar der kabalaşırlar.
Her hafta onlarla geçiyorsa,her haftasonu ve davetler onlarla geçiyorsa normal midir? 3 yıldan bahsediyorum. Hayatımın 3 yılını resmen onlara hizmetle heder ettim artık edemem.