Bekar Kuzenler

Yuksek_Voltaj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
4.626
1.367
198
Merhaba hanımlar.
Benim yaşadığım yerde bir okuyan birde çalışan kuzenim var ikiside erkek.eşiminde okuyan ve birde askerden gelen iki erkek kuzeni var.

Bu kuzenler sık sık ziyarete gelirler kalırlar.hatta kendi kuzenim uzun müddet kaldı bende.çok bunalmıştım ve hamileydim söyledim eve çıktı.

3 çocuğum var ve ben çok evhamlıyımdır.Açıkçası çok rahatsız oluyorum. Allah var gayet edepliler ama bana çok abuk geliyor.yani ne bileyim ben evimde rahatım onlar gelince(iki tarafta) aşırı sıkılıyorum.Çıt sesine kalkıyorum.hele bugün çocuk istismarı konulu seminere gittim kafamı toplayamadım daha.
Çocuklarıma müdahele edilmesinide sevmiyorum.

uygun bir dille Eşime söyledim bu durumu yine öyle kendi kuzenlerimin annesine söyledim.eşim kendi kuzenlerini şirkete davet etti ağırladı ordan yolladı hep.bugün eşimin okuyan kuzen gelmiş yanına .şimdi bana haber verdi akşam gelebilir diye.

Hayırdır falan dedim bozuldu biraz .haklısın hayatım dedi bekledi öyle.gelsin demedim ama içime dertte oldu.

Eşimin kimsesi yok diyebilirim.o kuzenlerinide özlüyor elimde büyüdüler vs diyor.Şirkette ağırlarken elbette gelen giden derken çok ilgilenemiyor.haklı ama böyle olunca çok sıkılıyorum.yemek yeyip çay içip gitseler neyse ama yatıyorlar.şimdi bugün gelse pazartesi sabah gidecek.

Ne demem ne yapmam lazım bilmiyorum.

eşinle konuş. yatıya kalmaycaklarını bi şekilde belli etsin ama evinize davet edin.
Konuştuk hatta kendide söyledi kuzenlerine ama anlamıyorlar sanırım.
Yani gezdiriyoruz ağırlıyoruz götürüyoruz hop dönüşte bizdeler duş falan alıp benim yatak malz. nerde diyorlar.
Bir defa eşim ben seni bırakayım dedi yok amca sabah gideyim sen zahmet etme zaten çok yoruldum dedi.üstünede denmiyor birşey.

Konuştuk hatta kendide söyledi kuzenlerine ama anlamıyorlar sanırım.
Yani gezdiriyoruz ağırlıyoruz götürüyoruz hop dönüşte bizdeler duş falan alıp benim yatak malz. nerde diyorlar.
Bir defa eşim ben seni bırakayım dedi yok amca sabah gideyim sen zahmet etme zaten çok yoruldum dedi.üstünede denmiyor birşey.

:)) ya böyle iyi niyetli gibi geldiler. ama size de hak veriyorum. yani eğer cidden anlamıyolarsa da eve davet etmemekten başka çare yok.

aynı şehirde yaşamıyor musunuz,neden sizde kalıyorlar,yiyip içip gitsinler evlerine...
Aynı şehirdeyiz.Burası rahat evde olsalar yemek derdi çamaşır derdi olacak.yurttakilerde öyle ve 1 2 değil kaç gün böyle.
Gitmeleri için hiç gelmemeleri lazım.

:)) ya böyle iyi niyetli gibi geldiler. ama size de hak veriyorum. yani eğer cidden anlamıyolarsa da eve davet etmemekten başka çare yok.
Aslında iyi insanlar ama ölçüleri yok.yani hem eve özen göstermezler hemde çocuklarıma çok yaklaşmalarını istemiyorum.
Akşam küçüğü alıp gel yatalım dedi bir kere hayır herkes kendi yatağına dedim ama sinirden ölebilirdim.

Ya nereli bu insanlar? Ne bu rahatlık?

Ben davet edilmeden kendi kardeşime gidip kalmıyorum. Bayan olduğum halda evli çiftleri rahatsız etmek istemiyorum.

Siz olmasaydınız işlerini nasıl göreceklerdi? Okurken de çamaşırımı kimseye yıkatmadım, bedava yemek diye misafirliğe gitmedim.

Bayramdı, ayda bir falan olurda, insanın iyi niyeti sömürülmemeli. Gelip günlerce kalmak ne oluyor?

Ya nereli bu insanlar? Ne bu rahatlık?

Ben davet edilmeden kendi kardeşime gidip kalmıyorum. Bayan olduğum halda evli çiftleri rahatsız etmek istemiyorum.

Siz olmasaydınız işlerini nasıl göreceklerdi? Okurken de çamaşırımı kimseye yıkatmadım, bedava yemek diye misafirliğe gitmedim.

Bayramdı, ayda bir falan olurda, insanın iyi niyeti sömürülmemeli. Gelip günlerce kalmak ne oluyor?
Benimkiler Ankara eşim Çanakkale.
Memleketle pek alakası yok aslında.yetiştirilme tarzı sanırım.Benimkilerin annesi sormaz merak etmez.Eşiminkiler zaten bambaşka.

yani bizde yaşlı başlı değiliz ki gelsinler can şenliği olsun, el ayak olsun diyelim.bana büyük külfet.

Yalnız davet etmiyorum kapı çalıyor açıyorum ellerinde valiz.
Evli olsalar gene çekilirde bu zor.

Bu taciz vs konusunda çok doldurmayın kendinizi zira onun sonu yok insanın psikolojisini bozar

Evin uygun ise yani oda yatak vs varsa kalabilir ne olacak ki ama sürekli olmaz tabîi
Ben korkuyorum hatta duyduğum zaman kendime gelemiyorum.

Evimde salonda kalıyorlar mecburen diğer odalar benim ve çocuklarımın.
Ben biraz takıntılıyım sanırım akşamdan toplayıp yatarım.sabah salonda açık yatak falan oldukça kendimi hasta gibi hissediyorum.

Hele ortada çorapları balkonda dolu küllük şarj aletleri soda şişeleri çıkarılıp atılan pijamalar kızıyorum aman abla aman yenge sende dediklerinde çok kızıyorum.

Hic hoslanmiyorum boyle misafirlerden cok alismislar insan kapiyi acmayacak dereceye gelir yanliz ya bunaltmislar sizide
Evde yoksam deli gibi ararlar ulaşana kadar.eşimi ararlar olağan üstü hal ilan edilir.illâ açılacak.

İstismar konusunda bende paranoyak olma Safhasındayım. Artık haber izlemek okumak istemiyorum. Sanki bütün erkekler potansiyel tehlike gibi gelmeye başladı.

Acikcasi ben evimde kalmasini istemedigim biri yatiya kalacak gibi gorunurse gec saatlere kadar bekleyip eşime hadi aşkım gec oldu x i evine birak diyorum :KK70:
Kiz erkek farketmez kimsenin sorumlulugunu da almaktan hoslanmiyorum, kuzenim istanbulda ozel bir universitede okuyor ve oranin yurdunda kaliyor, okulu bize baya uzak, sene basindan beri 3 kez geldi bana, bu kadari da normal bence, daha çok olsa hoslanmazdim, bizim de bir duzenimiz var sonucta...
Bu arada çok paranoyakca gelecek ama ben evimde 1. Derece ailem haric kim olursa olsun gece kizimla yatiyorum :KK51:

İstismar konusunda bende paranoyak olma Safhasındayım. Artık haber izlemek okumak istemiyorum. Sanki bütün erkekler potansiyel tehlike gibi gelmeye başladı.
Ben küçükken bir akrabamız bana tacize yeltenmişti ama anladım sanırım bana sarılmasından gitmiştim. hatta gelmezsen annene söylerim dedi.aileminde gözü gibi sevdiği çook ahlaklı akrabalarıydı. Hâlâ öyle bilirlerdi.belki ondan sevmiyorum bende kalan gençleri.zaten bu tür olaylarda genelde ya komşu yada akraba tarafından gerçekleştiriliyor.

Taciz olmasa bile yoruyor beni bu durum.

kuzen değil yeğen galiba
eşine amca dediklerine göre
Onlarda öyle.10 yaş gibi fark varsa kuzene dayı yada amca diyorlar.kızlarda teyze ve hala.anlamam zor olmuştu ama alıştım.
Birde eşimin tarafı çok karışık; halası dayısıyla amcası teyzesiyle evli :) Bunu da zor çözdüm ama oldu.

Ben tacizden cok is guc mevzuuna takildim
Boyle bir kamyon erkek icin yemek yap temizlik yap yatir kaldir offff igrenc
Esine soyle cocuklar var ev isleri derken yoruluyorum lutfen davet etmeyelim kimseyi dinlenelim de

Back
X