Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hahahah cımcımee bısey olmasss gormemezlıkten gel..bndede bır tane ıkon var,,,orda kocaman goguslu bı kadın elını ıkı yana sallıo bole goguslerden yerınden oynuo tabı..onu yanlıslıkla dış ticaret danısmanım olan 50 yasındakı adama gonderdımm..........elımle yuzumu kapayıp ben naptım ben naptım dıye bagırmstm kendı kendıme..adamda okdr kıbarkı bana bıse gelemdı demıstııı

eve gıder gtmez yatcm...catlak cıngene kurdanı gozlerıme taktıım ee sora nolceekkk

kıslaaar herkesler uçmuş...
Bugğn erken çıktım patron benim pc başında sen çık dedi msni bile kapatamadım...
ınşallah bişilere bakmamıştır yav...

gunaydın çıngaane ve diğerleri............cokk neşelı mutlu enerjık ve pozıtıf bı gun sızlerı beklıyo olsun ınsş....ben bugn kendımı cok pozitif hıssedıyorum............
eee neler yapıosunz bakım...kıs cıngaane sen sevgılınle gun sayıyodun devammı saymaya?yoksa artıstmıydı o.....cıkartamadım yaaaaaaaa

Canım benim sen çok geride kaldın cingane magazinde Lütfen ama :)
Biz ayrıldık bile müstakbel Sevgilimden laelaelaelaelae
Olmadı izmire gitti en son kısaca sana anlatıyım İŞ için gitti gittiği gün işten
Çıkmadan 5 gibi aradım napuyosun diye çok güzel konuştuk sositososito
Sonra inat ettim aramıycam diye aramadım 2 gün boyunca hiç aramadı beni
sonrada bi mail attım feleği şaşırdı bunlar yüzyüze konuşulacak şeyler dedi
Doğru söylüyorsun dedim tamam bigün görüşelim konuşalım dedi Tamam dedim
5 gün geçti üstünden hala görüşeceğiz. Eskide kaldı yane.:sm_cool::sm_cool:

aaaa,bı haftada neler olmus herkes ayrılmıs sen ,cımcımeee........noluyo bee nazarmı alıo acaba topııgımız.hayırlısı olsun sekerımmm,takma,,daha ıyısı bulur ıns senı..
bu arada bıızm topık repi öğrenmıs dun herkes benı reple karsılayıp hosgeldın yapmısss,,,,,saolunn bebişleriiiimmmmmmmm,şımartıosunz benı :ecrin_bebek:

Hımmm evet canım ayrıldık hepimiz Topicte kalabilmek için.
Evet Canım öğrendik bi ara bende gaffurun resmi vardı Rep vermiyceksen kendine dikkat et diye delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…