Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hahahaa ben hep unutuyorum rep işini.........ama dur daha temkınlı olım..bugun ılk kes heralde ben erkencıyım ama baska kımse yok..esra yok..basak zaten ısten ayrılmıs ..........of offf ........çıngane sen nerelısın?

Antalyalıyım Canım ama İstanbulda yaşıyoruım.

günaydın kızlar nabersiniz...
Mermaid nan 1 hafta süpper gaz vermiş sana 2 hafta olsaydı düşünemiyom seni :))
kıss bn gelır gelmez benımkıde geldı pazar onlaydım...artık sız karar verın bana gazı veren kıbrısmı , emremı, yoksa ıkısımı :roflol: :roflol:

günaydın nasılsınız

umudum ıyyıısz hayatım sen nasılsınn???*

iyi diyelim iyi olsun :) sizi takip ediyorum benim anlatacak pek birşeyim olmadığında okuyorum sadece

antalya haa cok ıyı..........akdenız ve egenın koylerını kulturlerını severım ılgımı ceker yane

Güzel Yerler bende seviyorum ama işte Tüm aile İst. olunca bide tabi doğduğun yer mi doyduğun yer mi diye bi söz var ama ben ikisini de İstanbulda yaptım hihoyyyt

umudum bolununda anlatılacak yerlerini unutmamak lazım...
Çok beğeniyorum oraları, bazen ıstanbul öle sıkıyorki kaçabilsem diyorum ama nerdeee...
Bu arada benimde bolulu bir arkadaşım var 10 yıl önce tesadüfen tanıştık yüzyüze hiç görüşmedik.
Ben ona sanal dost diyorum, hala çok ii arkadaşız...

Günaydın arkadaşlar ben geldim yine =) Tatile çıkmıştım. ıki haftaya yakın. Dün iş başı yapmıştım. ışler biraz yığılmış anca yazma fırsatını buldum. Nasılsınız??? Benden başka izine çıkanlar oldumu.. Fırsat buldukça geçmişi okucam bakalım =)) Tatil dönüşü çok zor oluyo ama tatil süperdi ya 19 ay sonra baya dinlendim.

bolu küçük yer canım herkes herkezi tanır birtek caddesi var biz ona mecburiyet caddesi deriz ama abanatı güzeldir
hoşgeldin

as hoşgeldin

benım de ılk sanal bayan dostlarm sızlersınız...
bu arada Ahhh Boluuu ahhh Boluuuuuuu diyorum ben yınee

hosgedn pırlanta bende bı haftasını kullnamk ıstdım ıznımn dun ıs bası yaptım bende..............nsldı tatıl?

Gözlerime inanamıyorum pırlanta gelmiş...
Kız insan bi gidiyom der yana yana pırlanta arıyoruz :))

=)) doğru diyon ya... ama cuma günü okadar yoğundum ki son gün diye kafamı kaşıyamadım... cumartesi sabah ta gittik zaten. özledim valla sizi...

aleyküm selam candy

bolu küçük yer canım herkes herkezi tanır birtek caddesi var biz ona mecburiyet caddesi deriz ama abanatı güzeldir

hoşgeldin

as hoşgeldin

hoşbulduk umudum.

gunaydın şekerler

günaydın şeker..

hoşbuldum mermaid. sende hoşgeldin o halde aynı zamanlarda çıkmışız. tatil olurda kötü geçermi ya. işe girdiğimden beri 19 aydır hiç izin yapmamıştım. okadar iyi geldiki hem ruhum hem bedenim dinlendi. senin nasıl geçti kıbrısa gitmişsin:))

gülbembeden haberi olan varmı bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…