- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hee yaa asırı sessız susturamıos topıkte
hoşgeldin senle yaşıtız24 yasındayım bekarım arkadaslar kamuya ait bır kurumda yöncetıcı asıstanlık yapıyorum.kayserılıyım.adım aslında fatma ama btun arkadaslarım fatoş der bılmıyorum yazmamda sakınca varmı ama :)
günaydın canım hayırdır inş dr ne demek canımgünaydın kızlarr...nasılsınız bakayımm..??? mermaid,cimcime,sinem,corel,bendeniz,çingane,umudum ,pırlanta,ecrin,gülpembe,artist,beyzaa başka kim kaldıysa özür sabah sabah aklımda kalnalar bunlar..umudum hayatım seni rüyamda gördüm kız telefonda konuştuk ben işte tlfda umudum diyorum sen kimsin diyosun ben kk dan diyorum cnm dr.ilgili bi durum vardı pek hatırlamıyorum..hayırdır inş..
sanada günaydıngunaydın kızlar nasılsınız bakem?
kız nikini değiştirmisin bir rahat durkaydirigubbakcemile3 site bırakacak sendenKızlar Hepinize Günaydın Geçmişi okuyamadım
Mermaid naparsın?kaydirigubbakcemile2
Sende aramıza hoşgeldin
Tabikide Önce herşeyin hayırlısı keşkeleri sevmem ben zaten o erkek arkadaşım şuandada evli Allah mutlu mesut etsin.
İtiraf ediyorum çok sessiz değilim
bende iş çıkışına kadar sitedeyim sonra eve gidiyorum evden girmiyorum genelde internete nadir giriyorum. çok eğlenceli ve sıcak bi topic.gamyoncuiremsu
hoşgeldin senle yaşıtız
günaydın canım hayırdır inş dr ne demek canım
sanada günaydın
kız nikini değiştirmisin bir rahat durkaydirigubbakcemile3 site bırakacak senden
kıslarrr günaydınnn cok mutluyum kıslarrr dualarım kabul oldu kardeşim istediği bölüme yerlesti okulda idare eder ama olsun bunada şükür cok mutlu oldum şimdi sonucları gördük
kız nikini değiştirmisin bir rahat durkaydirigubbakcemile3 site bırakacak senden
benımkınınde ya evlenmıs yada nısanlanmış olması lazım habernı alamıyorum ortak arkadasımız yok hiç burda.zaten uzakta burda yasamıyor adanada.evlendıysede mutlu olsun.dıycek bişey yok bundan başka..bende eve gıttıgımde genelde yorgun düşüyorum açamıyorum.bende hiç sessiz değilimdir çok ıyı anlaşacagız canım senınle vereliniortak
ÖSS sonuçları belirlendi mi ohhh çok sevindim Canım aferim kardeşine Şenizdelikafadulden
pempeee çok sevındımmm kardesın ııcn....neyı kazandı ve hangı unı?
evet ya sonuclar acıklandı cok cok cok saolun kızlar Şeniz rize üni.biyoloji bölümünü kazandı biyolojiyi istiyordu ama ben okulu sevmedim -tatlicadiarzu- olsun bunada sükür hem devlet üni bizim için cok ii oldu bide bizim memleket herkes orda cok mutlu oldum dualarım kabul oldu hep devlet istiyordum Rabbim sana şükürler olsun :gitme:
Hem devlet olması hemde yakın olması çok iyi olmuş cidden Allah zihin açıklığı versin canım bu lafıda sevmem ama Olsun.yerimseniben
Benimkisi yanı başımda yakın 3 yıllık bi ilişkiyi kördüğüm gibi bitti işte Şimdi kızı var adaşım benim :gitme::jeyyar:
kızzzz rize 19-20 saat arabayla laelaelaelaelae ama encokda devlet oldugu için cok sevindim varya suan okadar mutluyumki aglıyorum cok dua ettim kıslar cok dua ettim
valla canım dogru solemıslerrr..evler genelde hep tek katlı rumlardan kalan evler ole oldugu ıcın hep ole devam edıyorlar...tabı merkezlerde cok ole deıl.ama ben merkeze uzaktım...oyuzden sıvrı cok kertenkele cok..aksmaları yılanlar cıkıomrmus neysekı gormedım..oraya gtmedm OFF sprey aldım her gece yatamdn suruodm ıns gelmemsıtr bana..bahcede yatılıo genelde sıcaktn..bnde son gece cesaret edıp yatmıstm....günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Mermaid valla az gezmişsin ama öz gezmişsin 1 haftalık tatilde züpper yerler görmüşün...
Ya Kıbrısta çok fazla yılan ve kertenkele var diyolar doğrumu evlere falan giriyormuş, tırstım valla...
Pembem çok sevindim yaa inşallah başarılı bir geleceği olur kardeşinin...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
evet ya sonuclar acıklandı cok cok cok saolun kızlar Şeniz rize üni.biyoloji bölümünü kazandı biyolojiyi istiyordu ama ben okulu sevmedim -tatlicadiarzu- olsun bunada sükür hem devlet üni bizim için cok ii oldu bide bizim memleket herkes orda cok mutlu oldum dualarım kabul oldu hep devlet istiyordum Rabbim sana şükürler olsun :gitme:
buarada yeni neferti osgeldin aramızaaaaa....
mermaid resimler yakıyor ha :jeyyar:
ben o yönden şanslıyım sanırım canım görmuyorum gözden ırak olan gönuldende ırak olurmus dedıklerı doğruymus.zaten uzakta olduğumuz için bu hale geldık belkıde..çunku o burdayken sorunumuz yoktu herşey çok yolundaydı..gitti bittik.aldattı benıama senınkısı ınanda daha zor gözunun önunde olması.helede evlı olması vede çoçugunun olması vede adasının olması.ama güçlu bırısı olduguna emınım bunların hepsıne katlanmak kolay değil Allah sabır versın canım..dıyorum ya umarm onu unutturcak bırısı çıkar karsına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?