Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hoşgeldin senle yaşıtız
günaydın canım hayırdır inş dr ne demek canım
gunaydın kızlar nasılsınız bakem?
sanada günaydın

Kızlar Hepinize Günaydın Geçmişi okuyamadım

Mermaid naparsın?kaydirigubbakcemile2

Sende aramıza hoşgeldin
kız nikini değiştirmisin bir rahat durkaydirigubbakcemile3 site bırakacak senden

benımkınınde ya evlenmıs yada nısanlanmış olması lazım habernı alamıyorum ortak arkadasımız yok hiç burda.zaten uzakta burda yasamıyor adanada.evlendıysede mutlu olsun.dıycek bişey yok bundan başka..bende eve gıttıgımde genelde yorgun düşüyorum açamıyorum.bende hiç sessiz değilimdir çok ıyı anlaşacagız canım senınle vereliniortak

hoşgeldin senle yaşıtız

günaydın canım hayırdır inş dr ne demek canım

sanada günaydın

kız nikini değiştirmisin bir rahat durkaydirigubbakcemile3 site bırakacak senden

hoşbulduk arkadasım..bu arada ruyayı guzel yorarsan guzel çıkarmış.umarım hayatınızla ılgılı çok guzel gelişmeler yasarsınız.mutlu sevınçlı haberler alırsnız telefonda konuşmanın haber alcagınıza delalet oldugunu bılıyorum..

günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Mermaid valla az gezmişsin ama öz gezmişsin 1 haftalık tatilde züpper yerler görmüşün...
Ya Kıbrısta çok fazla yılan ve kertenkele var diyolar doğrumu evlere falan giriyormuş, tırstım valla...
Pembem çok sevindim yaa inşallah başarılı bir geleceği olur kardeşinin...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

Benimkisi yanı başımda yakın 3 yıllık bi ilişkiyi kördüğüm gibi bitti işte Şimdi kızı var adaşım benim :gitme::jeyyar:

ÖSS sonuçları belirlendi mi ohhh çok sevindim Canım aferim kardeşine Şenizdelikafadulden

pempeee çok sevındımmm kardesın ııcn....neyı kazandı ve hangı unı?

evet ya sonuclar acıklandı cok cok cok saolun kızlar Şeniz rize üni.biyoloji bölümünü kazandı biyolojiyi istiyordu ama ben okulu sevmedim -tatlicadiarzu- olsun bunada sükür hem devlet üni bizim için cok ii oldu bide bizim memleket herkes orda cok mutlu oldum dualarım kabul oldu hep devlet istiyordum Rabbim sana şükürler olsun :gitme:

Hem devlet olması hemde yakın olması çok iyi olmuş cidden Allah zihin açıklığı versin canım bu lafıda sevmem ama Olsun.yerimseniben

Hem devlet olması hemde yakın olması çok iyi olmuş cidden Allah zihin açıklığı versin canım bu lafıda sevmem ama Olsun.yerimseniben

kızzzz rize 19-20 saat arabayla laelaelaelaelae ama encokda devlet oldugu için cok sevindim varya suan okadar mutluyumki aglıyorum cok dua ettim kıslar cok dua ettim

Benimkisi yanı başımda yakın 3 yıllık bi ilişkiyi kördüğüm gibi bitti işte Şimdi kızı var adaşım benim :gitme::jeyyar:

ben o yönden şanslıyım sanırım canım görmuyorum gözden ırak olan gönuldende ırak olurmus dedıklerı doğruymus.zaten uzakta olduğumuz için bu hale geldık belkıde..çunku o burdayken sorunumuz yoktu herşey çok yolundaydı..gitti bittik.aldattı benı ama senınkısı ınanda daha zor gözunun önunde olması.helede evlı olması vede çoçugunun olması vede adasının olması.ama güçlu bırısı olduguna emınım bunların hepsıne katlanmak kolay değil Allah sabır versın canım..dıyorum ya umarm onu unutturcak bırısı çıkar karsına

umudum dr. doktorluk bir iş vardı ama hatırlamıyorum tam olarak neydi..bak telefonda konuşmak habermiş acaba sen mi benmi alcaz haberkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi allahın izniyle hayırlı haberler alalım demii

gülpembecim kardeşin adına bende sevindim allah hayırlısı ile mezun etmeyi nasip etsin

valla canım dogru solemıslerrr..evler genelde hep tek katlı rumlardan kalan evler ole oldugu ıcın hep ole devam edıyorlar...tabı merkezlerde cok ole deıl.ama ben merkeze uzaktım...oyuzden sıvrı cok kertenkele cok..aksmaları yılanlar cıkıomrmus neysekı gormedım..oraya gtmedm OFF sprey aldım her gece yatamdn suruodm ıns gelmemsıtr bana..bahcede yatılıo genelde sıcaktn..bnde son gece cesaret edıp yatmıstm....

valla supermıs rıze ve sıızn memelekt hemde cok ıyı...sadece bolumu iş acısından ılerde bıraz sıkıntı yaratabılır ama sıtedıgı bolummus bızede hayırlı olsn demek duser :)

Ondan sonra MErsinli biri çıktı canım Adana-MErsin sanırım o taraflar yaramıyor :roflol:
Onuda kendim kaybettim gerçi hatalıydım ama onunda hataları oldu aman geçmiş işi bazen tazelenebiliyor.şutarafagitti

arkadaslarrrr sizin huzurunuzda burdaki bi Dosta cok tesekkür ediyorum iyiki tanımısım onu bana bişeyleri yeniden hatırlattı onunda cok etkisi oldu onunla öğrendim cok tesekkür ederim MANTIK ABıDEM hep benimle kal.....:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…