arkadaslarrrr sizin huzurunuzda burdaki bi Dosta cok tesekkür ediyorum iyiki tanımısım onu bana bişeyleri yeniden hatırlattı onunda cok etkisi oldu onunla öğrendim cok tesekkür ederim MANTIK ABİDEM hep benimle kal.....:kedi:
hayırlı olsun canımkıslarrr günaydınnn cok mutluyum kıslarrr dualarım kabul oldu kardeşim istediği bölüme yerlesti okulda idare eder ama olsun bunada şükür cok mutlu oldum şimdi sonucları gördük
benimkide nişanlı belkide evlenmiş nişanlandığını duyduğumdan beri aramadım onubenımkınınde ya evlenmıs yada nısanlanmış olması lazım habernı alamıyorum ortak arkadasımız yok hiç burda.zaten uzakta burda yasamıyor adanada.evlendıysede mutlu olsun.dıycek bişey yok bundan başka..bende eve gıttıgımde genelde yorgun düşüyorum açamıyorum.bende hiç sessiz değilimdir çok ıyı anlaşacagız canım senınle vereliniortak
inş canım sağol hepimiz için güzel haberler olurhoşbulduk arkadasım..bu arada ruyayı guzel yorarsan guzel çıkarmış.umarım hayatınızla ılgılı çok guzel gelişmeler yasarsınız.mutlu sevınçlı haberler alırsnız telefonda konuşmanın haber alcagınıza delalet oldugunu bılıyorum..
hoşgeldingünaydın kızlar nasılsınız bugün...
Mermaid valla az gezmişsin ama öz gezmişsin 1 haftalık tatilde züpper yerler görmüşün...
Ya Kıbrısta çok fazla yılan ve kertenkele var diyolar doğrumu evlere falan giriyormuş, tırstım valla...
Pembem çok sevindim yaa inşallah başarılı bir geleceği olur kardeşinin...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
evet uzaktaki ilişkiler yürümüyor hayılısı olsunben o yönden şanslıyım sanırım canım görmuyorum gözden ırak olan gönuldende ırak olurmus dedıklerı doğruymus.zaten uzakta olduğumuz için bu hale geldık belkıde..çunku o burdayken sorunumuz yoktu herşey çok yolundaydı..gitti bittik.aldattı benıama senınkısı ınanda daha zor gözunun önunde olması.helede evlı olması vede çoçugunun olması vede adasının olması.ama güçlu bırısı olduguna emınım bunların hepsıne katlanmak kolay değil Allah sabır versın canım..dıyorum ya umarm onu unutturcak bırısı çıkar karsına
sen alırsın canım rüya senin:)umudum dr. doktorluk bir iş vardı ama hatırlamıyorum tam olarak neydi..bak telefonda konuşmak habermiş acaba sen mi benmi alcaz haberkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadi allahın izniyle hayırlı haberler alalım demii
gülpembecim kardeşin adına bende sevindim allah hayırlısı ile mezun etmeyi nasip etsin
Ondan sonra MErsinli biri çıktı canım Adana-MErsin sanırım o taraflar yaramıyor :roflol:
Onuda kendim kaybettim gerçi hatalıydım ama onunda hataları oldu aman geçmiş işi bazen tazelenebiliyor.şutarafagitti
yaramıyor emin ol canım benım yanı benım dılım yandı o taraftan:) anacım mersın istanbul arasıda baya uzak bıde arada mesafe olan ilişkilerde mutlaka sorun çıkıyor.kendını suçlama mutlaka karsı tarafında hatası vardır hata hiç bı zaman tek taraflı olmazkı.benımde hatalarım oldu ama benım hatam onun telefonunu karıstırmak oldu karıstımada değil aslında onun telınden bı yerı arıycaktım baktım son arnan bı kız var orda sustum bısı demedım ama aklıma çok takılmısştı sonra soruncada ben suçlu oldum karıstırıyor oldum.ama ıyıkıde karıstırmısım bulmusum çunku o kızla aldatmıs benı.amann canım benım hıkayem uzun çenede çok konusmayıda severım basınızı agrıtmam inş.
saol bebısıımmm o senın gozlerının guzellıgı,,güzel göruyorr opuyorumnanaktanbuarada yeni neferti osgeldin aramızaaaaa....
mermaid resimler yakıyor ha :jeyyar:
ne gusel Allah duaalrını kabul etmıs.....kıs aklıma ne geldı hanı bu kardesın senı sınır edıodu ya bı konuda en azından sınır edemıcek senı eskısı kdrkızzzz rize 19-20 saat arabayla laelaelaelaelae ama encokda devlet oldugu için cok sevindim varya suan okadar mutluyumki aglıyorum cok dua ettim kıslar cok dua ettim
arkadaslarrrr sizin huzurunuzda burdaki bi Dosta cok tesekkür ediyorum iyiki tanımısım onu bana bişeyleri yeniden hatırlattı onunda cok etkisi oldu onunla öğrendim cok tesekkür ederim MANTIK ABİDEM hep benimle kal.....:kedi:
yaramıyor emin ol canım benım yanı benım dılım yandı o taraftan:) anacım mersın istanbul arasıda baya uzak bıde arada mesafe olan ilişkilerde mutlaka sorun çıkıyor.kendını suçlama mutlaka karsı tarafında hatası vardır hata hiç bı zaman tek taraflı olmazkı.benımde hatalarım oldu ama benım hatam onun telefonunu karıstırmak oldu karıstımada değil aslında onun telınden bı yerı arıycaktım baktım son arnan bı kız var orda sustum bısı demedım ama aklıma çok takılmısştı sonra soruncada ben suçlu oldum karıstırıyor oldum.ama ıyıkıde karıstırmısım bulmusum çunku o kızla aldatmıs benı.amann canım benım hıkayem uzun çenede çok konusmayıda severım basınızı agrıtmam inş.
Benimde kısa sayılmaz vallahi kaydirigubbakcemile3
Allah biliyor ya uzak muzak ama 15te bi gelir 1 hafta kalırdı iyi çocuktu rahmetli opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Öyle Öldü gitti benim için kaydirigubbakcemile5
bende merak ettim anlatırsan dinlariz
mamarid çok güzelmişsin resimlerde süper
:) benımkısıde özledım dedıgım an çıkar gelırdı nasıl oldu anlamıyorum valla :)
6 saattı bızım aramızda bazen öğlen telde konusurduk çok özledım senı ne zaman geleceksın derdım akşama bı bakardım burda e ıyı olurdu tabıkı..sık sık görusmeye çalısıyorduk
mesafeyı sorun etmedıgını söyluyordu kendısı.zaten ılk baslarda kayserıde yasıyordu.o gıderken ben çok uzulmustum ama sureklı mesafenın sorun olmuycagını gelecegını söylemıstı sık sık sözunude tuttu ama baska yönden sadık kalamadı banaya çok kötu bı durum bunun tarıfı yok.bakma sımdı böyle konustuguma o kadar sıkıntı çektımkı yenı yenı kendımı topluyorm
allah seni ben erdemi biliyom çocuğuna senin ismini veren hüseyinide az çok biliyorum:) başka varmı:)
Hangisi ama Erdemi mi Hüseyini Mi?
Erdem Evli olan Çocuğu Olan
Hüseyin Mersinli Olan.
saol bebısıımmm o senın gozlerının guzellıgı,,güzel göruyorr opuyorumnanaktan
ne gusel Allah duaalrını kabul etmıs.....kıs aklıma ne geldı hanı bu kardesın senı sınır edıodu ya bı konuda en azından sınır edemıcek senı eskısı kdr
Canııııımmmmmmmmmmmm bak duygulandırıosun benı haaaaaaaaaaaa.....onunla öğrendım deme yaaa,ben neyim ki sankı...... ben de çok bıldıgımden değil aslında,,yanı nasıl desemmm ifade edmıyorum ıste,ama sen benı anlıyosunnn......yararım doknuosa ne kdr sevınrım bılıomusnnn....ama dunde sen bana yaptgm bı yanlısı ogrettın sağol canımmmmmmmmm opuyorumnanaktan hepppp beraber,mutlu, huzurlu kalalım,,,,,,,,Mutluluklarımıza şahid olalım ınsallahh
allah seni ben erdemi biliyom çocuğuna senin ismini veren hüseyinide az çok biliyorum:) başka varmı:)
Ay bi gidip geliyom, sayfalarca yazmışınız okuyamıcam geriyi valla...
Pembe aklıma takılan bişi var kardeşin gidince sen evde tekmi kalacaksın??
spedy şu son yazdığına şaşırdım valla, ya öğrenmeden bağlansaydın??Neyse Allah kurtarmış...
spedy şu son yazdığına şaşırdım valla, ya öğrenmeden bağlansaydın??Neyse Allah kurtarmış...
yok anam bende kardeş tükenmezzz biz tam tamına 4 kardeşiz :Saruboceq: en büyükleri benim
evde ben ve benden 4 yas ufak kız kardeşimle kalıyoz anne baba 2 kardeş sehir dısında ufak erkeğimiz orda bi okul kazandı anne baba oraya gitti şimdi 3 numara kız kardeşde rizeyi kazandı oda orda olucak
çok kardeşli olmakta güzel bee... Ben edremitte teyzeme yakın okudum, kardeşimse düzcedeki teyzeme yakın okudu.. Gerçi onlarla kalmadık ama bilmediğin yerlerde tanıdık olması insana güven veriyo...Annemler 8 kardeşler (gerçi dayımı kaybettim 7 kardeşler şuan) bir araya geldiklerinde süpper oluyo kuzenler falan çok neşeli oluyoruz... Bazen annemde doğursaydı diyorum ama...şakkıdı
çok kardeşli olmakta güzel bee... Ben edremitte teyzeme yakın okudum, kardeşimse düzcedeki teyzeme yakın okudu.. Gerçi onlarla kalmadık ama bilmediğin yerlerde tanıdık olması insana güven veriyo...Annemler 8 kardeşler (gerçi dayımı kaybettim 7 kardeşler şuan) bir araya geldiklerinde süpper oluyo kuzenler falan çok neşeli oluyoruz... Bazen annemde doğursaydı diyorum ama...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?