Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

cok saolun kıslarrrr inş kep törenini görürüz olsun o okusunda biz calısmasınıda istemiyoz

a.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıslarrr günaydınnn cok mutluyum kıslarrr dualarım kabul oldu kardeşim istediği bölüme yerlesti okulda idare eder ama olsun bunada şükür cok mutlu oldum şimdi sonucları gördük
hayırlı olsun canım

benimkide nişanlı belkide evlenmiş nişanlandığını duyduğumdan beri aramadım onu aynı kaderdeniz

inş canım sağol hepimiz için güzel haberler olur

hoşgeldin

evet uzaktaki ilişkiler yürümüyor hayılısı olsun

sen alırsın canım rüya senin:)

[

Son düzenleme:

yaramıyor emin ol canım benım yanı benım dılım yandı o taraftan:) anacım mersın istanbul arasıda baya uzak bıde arada mesafe olan ilişkilerde mutlaka sorun çıkıyor.kendını suçlama mutlaka karsı tarafında hatası vardır hata hiç bı zaman tek taraflı olmazkı.benımde hatalarım oldu ama benım hatam onun telefonunu karıstırmak oldu karıstımada değil aslında onun telınden bı yerı arıycaktım baktım son arnan bı kız var orda sustum bısı demedım ama aklıma çok takılmısştı sonra soruncada ben suçlu oldum karıstırıyor oldum.ama ıyıkıde karıstırmısım bulmusum çunku o kızla aldatmıs benı.amann canım benım hıkayem uzun çenede çok konusmayıda severım basınızı agrıtmam inş.

Benimde kısa sayılmaz vallahi kaydirigubbakcemile3
Allah biliyor ya uzak muzak ama 15te bi gelir 1 hafta kalırdı iyi çocuktu rahmetli opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Öyle Öldü gitti benim için kaydirigubbakcemile5

buarada yeni neferti osgeldin aramızaaaaa....
mermaid resimler yakıyor ha :jeyyar:
saol bebısıımmm o senın gozlerının guzellıgı,,güzel göruyorr opuyorumnanaktan

kızzzz rize 19-20 saat arabayla laelaelaelaelae ama encokda devlet oldugu için cok sevindim varya suan okadar mutluyumki aglıyorum cok dua ettim kıslar cok dua ettim
ne gusel Allah duaalrını kabul etmıs.....kıs aklıma ne geldı hanı bu kardesın senı sınır edıodu ya bı konuda en azından sınır edemıcek senı eskısı kdr

Canııııımmmmmmmmmmmm bak duygulandırıosun benı haaaaaaaaaaaa.....onunla öğrendım deme yaaa,ben neyim ki sankı...... ben de çok bıldıgımden değil aslında,,yanı nasıl desemmm ifade edmıyorum ıste,ama sen benı anlıyosunnn......yararım doknuosa ne kdr sevınrım bılıomusnnn....ama dunde sen bana yaptgm bı yanlısı ogrettın sağol canımmmmmmmmm opuyorumnanaktan hepppp beraber,mutlu, huzurlu kalalım,,,,,,,,Mutluluklarımıza şahid olalım ınsallahh

bende merak ettim anlatırsan dinlariz

mamarid çok güzelmişsin resimlerde süper

Benimde kısa sayılmaz vallahi kaydirigubbakcemile3
Allah biliyor ya uzak muzak ama 15te bi gelir 1 hafta kalırdı iyi çocuktu rahmetli opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Öyle Öldü gitti benim için kaydirigubbakcemile5

:) benımkısıde özledım dedıgım an çıkar gelırdı nasıl oldu anlamıyorum valla :)
6 saattı bızım aramızda bazen öğlen telde konusurduk çok özledım senı ne zaman geleceksın derdım akşama bı bakardım burda e ıyı olurdu tabıkı..sık sık görusmeye çalısıyorduk
mesafeyı sorun etmedıgını söyluyordu kendısı.zaten ılk baslarda kayserıde yasıyordu.o gıderken ben çok uzulmustum ama sureklı mesafenın sorun olmuycagını gelecegını söylemıstı sık sık sözunude tuttu ama baska yönden sadık kalamadı bana ya çok kötu bı durum bunun tarıfı yok.bakma sımdı böyle konustuguma o kadar sıkıntı çektımkı yenı yenı kendımı topluyorm

Bizimkisi çok uzaktı ama yine de geliyordu işte
Şimdi O düşünsün beni kaybettiği için Kafamı yoramam .:umursamaz:

ama senn sayende oldu olmasaydı olmazdı yerimseniben böle böle ögrencez yanlıs yapa yapa Rabbim inş daha güzel haberleri vermeyi nasip eder bize her konuda....ŞenizŞenizŞeniz

allah seni ben erdemi biliyom çocuğuna senin ismini veren hüseyinide az çok biliyorum:) başka varmı:)

ERdem,hüseyin,Yunus işte gerçi yunusa sayılmaya değmez ama sizin bildiklerinz bunlar

Çok Erkek arkadaşım oldu benim ya ooo 1-2 gün hele bi tanesi yüzünden vijdan azabı çekiyorum 1 haftalık bi ilişkim vardı hep görüyorduk birbirimizi ama bi türlü açılamadık sonunda knuştuk 1 hafta içinde her gün yemeğe gittikk akşam kahveleri sabah kahvaltıları süper geçti sonra bigün ortaokul arkadaşımı gördüm Yolda Allah biliyor ya işte beni evine çağırdı bebeği olmuş eve bi gittim oda orda meğer akrabasıymış bu bomba 1 di 2. bomba ise evliymiş :sinifsinif: kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü resmen şimdi diyorum keşke bulsam karısını da hakkını helal etse boşandılar sonra sorunları oldu falan filan:mymeka:

Ay bi gidip geliyom, sayfalarca yazmışınız okuyamıcam geriyi valla...
Pembe aklıma takılan bişi var kardeşin gidince sen evde tekmi kalacaksın??
spedy şu son yazdığına şaşırdım valla, ya öğrenmeden bağlansaydın??Neyse Allah kurtarmış...

yok anam bende kardeş tükenmezzz biz tam tamına 4 kardeşiz :Saruboceq: en büyükleri benim
evde ben ve benden 4 yas ufak kız kardeşimle kalıyoz anne baba 2 kardeş sehir dısında ufak erkeğimiz orda bi okul kazandı anne baba oraya gitti şimdi 3 numara kız kardeşde rizeyi kazandı oda orda olucak

çok kardeşli olmakta güzel bee... Ben edremitte teyzeme yakın okudum, kardeşimse düzcedeki teyzeme yakın okudu.. Gerçi onlarla kalmadık ama bilmediğin yerlerde tanıdık olması insana güven veriyo...Annemler 8 kardeşler (gerçi dayımı kaybettim 7 kardeşler şuan) bir araya geldiklerinde süpper oluyo kuzenler falan çok neşeli oluyoruz... Bazen annemde doğursaydı diyorum ama...şakkıdı

basın saolsunnnn :teselli: siz kac kardeşsinizzz
bazen kavga ediyom kardeşlerimle hele bu üniyi kazanan tam bi sivri dilli :mymeka:
ama yine de onlar benm canlarım kardeşlik güzel be

ay ne guzel arkadaslar ya kalabalık ailelere özenmişimdir hep keşke benımde kardeşim ablam falan olsaydı bende tek çoçuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…