Benimde bi abim varr öz kardeşlerim yok ama bizim aile biraz birbirine bağlıdır teyze çocukları dayı çocukları amca çocukları da kardeşten sayılır.
Ben biraz işlere kafa patlayıyım bi tasarım yapmam l@zım arada cvplarım gonzales yetişir size.
bende cok isterdim bi abim bi ablam olsunn en ufakları ben olam kısmet
biz baglı değiliz birbirmize ne biliyimmm hayranımdır hep öle kuzenlere
yardım edemmi gonzelessss
Benim baba tarafından 13 tane var
anneden 2 tane teyzemde 1 kız dayımda 1 kız 2. cinsiyeti belli değil yolda.
Atom hiç yapmak istemiyorum kafam gitmiyorkaydirigubbakcemile3
babadan benim 15 geçtik sizi sositososito
anneden 7 gamyoncuiremsu
ne tasarımı edicen
Bizim sülaledeki gençleri sayamaya kalkmıyım en iisi çünkü çok kalabalıkız ve Allah bozmasın çok ii anlaşırız...Bi kaç ay öncesine kadar her ay bir evde toplanır sabaha kadar, eğlence yapardık...Şimdi sülaleden kızlar evlenip bide araya kış girince yapamıyoruz...Tabi yine her evlenen için gece düzenleniyor...Mesela ben amcamın kızına benden baya büyük olduğu için hala derim, amcamın torunuda bana hala der :)) Allah bozmasın ama bağlarımız baya kuvvetli...Tabi arada sivriler olmuyo değil, onlarıda bi şekilde deşifre ediyoruz...
Nan en son toplanmamızda saydığım gençler 33'tü tabi katılamayaları saymadım...Bunlar sadece gençler düşünün yane...
Canım bi yandanda az olması ii en azından o bunu demiş şu şöyle yapmış, başın ağırmıyor...
Benim kuzenlerle sorunum yok ama halamlar yengemler saolsun herşeyime karışırlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?