Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

biz 3 kardeşiz erkek kardeşimle pek anlaşamam daha doğrusu annemden yüz bulduğu için annemin yanında bana ters davranıyo... Allahtan ablam var onunlada çok tartışırdık ama yinede varlığı beni mutlu ediyor... Fakat kendimden küçük kızkardeşim olmasını isterdim...Ablamda keşke abimiz olsaydı der hep...

Benimde bi abim varr öz kardeşlerim yok ama bizim aile biraz birbirine bağlıdır teyze çocukları dayı çocukları amca çocukları da kardeşten sayılır.

Bizim sülaledeki gençleri sayamaya kalkmıyım en iisi çünkü çok kalabalıkız ve Allah bozmasın çok ii anlaşırız...Bi kaç ay öncesine kadar her ay bir evde toplanır sabaha kadar, eğlence yapardık...Şimdi sülaleden kızlar evlenip bide araya kış girince yapamıyoruz...Tabi yine her evlenen için gece düzenleniyor...Mesela ben amcamın kızına benden baya büyük olduğu için hala derim, amcamın torunuda bana hala der :)) Allah bozmasın ama bağlarımız baya kuvvetli...Tabi arada sivriler olmuyo değil, onlarıda bi şekilde deşifre ediyoruz...
Nan en son toplanmamızda saydığım gençler 33'tü tabi katılamayaları saymadım...Bunlar sadece gençler düşünün yane...

Allah bozmasın bizimde kuzenler toplantımız vardı ama annemin kuzenleri ile 15te bir İnşallah yine olur Bu kışta bizde kışı bekliyoruz.kaydirigubbakcemile

Anne tarafı uzak olduğu için baba tarafıynan idare ediyos...
Ama şu bir gerçekki ne kadar bağlı olsada kuzenler asla ve asla kardeşin yerini tutamıyo...

Günaydın kızlar... Bizim sülale hiç kalabalık değil. Olan kuzenlerde birbirine bağlı değil. Bende hep isterdim çok kalabalık bi sülalem olsun birbirimize bağlı olalım ama herşey herkesin istediği gibi olmuyo.

Canım bi yandanda az olması ii en azından o bunu demiş şu şöyle yapmış, başın ağırmıyor...
Benim kuzenlerle sorunum yok ama halamlar yengemler saolsun herşeyime karışırlar...

Canım bi yandanda az olması ii en azından o bunu demiş şu şöyle yapmış, başın ağırmıyor...
Benim kuzenlerle sorunum yok ama halamlar yengemler saolsun herşeyime karışırlar...

Herşeyin iyi taraflarıda kötü taraflarıda var. Bişeyin olduğu zaman düğün dernek cenaze bayram seyran... o taraflarda bi araya gelip toplanmak en güzel tarafı bence kalabalık ailenin. Yasinin tarafı çok kalabalık bende onların içine kaynaşıcam bakalım inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…