kızlarr ya ben çeyiz için bir siteden alışveriş yapmak isityorum fiyatları uygun havale ile halledebilirim işimi fakat o site güvenlimi bilmiyorum pratikev bilen varsa paylassın beğendim bikaç ürün
off ya dün gece rüyamda sevgilimi dövdüler ve sabah kalktıgımda çenemde kocaman uçuk çıkmışmafoldumben
kızlar moralim çok bozuk geçen ay kalbim ağrıyodu doktora gittim memleketimde doktor söylemediğini bırakmadı hatta sen nasl yaşıyosun dedi hemen ameliyat masasına yatıracakti beni ki burda iyi doktor diye biliniyodu neyse inanamadık ankara ihtisasa gittik ordaki doktorda sapasağlam kalbin var dedi ama bu doktor uzmandı sevinçle evimize geldik.ankarada bi yakınımız var adam benim sonuçlarmı aldı ben bu uzmana güvenmedi her ihtimale karşı ankara güven hastanesinde bi doktor varmış ona göstereyim dedi o adamda kalbinde sorun var demiş hemen gelsin bi operasyon varmış onu yapacaklarmış ya ben kime güveneyim şimdi ya...
canım benım ruyalar tersıne çıkarmıs bıde nasıl yorarsan öyle..ıns guzel seyler olur bugun ben bu cumleyı baska bı arkadasa daha sölemıstım sanırım kaydirigubbakcemile3
uçuk içinde eger tam anlamıyla cıkmadıysa çıkmasını engellemek için bıldgım bı kaç yöntem var eger çıktıysada bı krem var o ıyı gelıyor onuda sana tavsıye edebılırım
Canım benim içinin rahat etmesi içinde ankaraya gidip o doktorla senin birebir konuşman lazım aklındaki soru işaretlerinden kurtulman için :1hug:
yok cnm ya ilk sizinle paylaştım tam anlamıyla çıktı ve çok kaşınıyo :1ninca:
bu arada çok geçmiş olsun canım inş hi bişyin yoktur bnce bi prof. özel kliniğe ni git annem de böle olmştu her doktordan farklı bi laf çıkmıştı bizde çözümü böle bulmştk
başka çarem mi var gidecem kuşum napayım(((
yok cnm ya ilk sizinle paylaştım tam anlamıyla çıktı ve çok kaşınıyo :1ninca:
canım bı krem var rhatlatıyor ama adını burdan yazmam dogru olurmu bılmıyrum istersen özelden yazıyım sakıncası olmazsada burdan yazıyım ben tam bılmıyorum yenyımde sıtede
BENDE MALİYETTEN KALIYORUM HEP SENİN HANGİ BÖLÜM
[
hoşbuldum ciganem:)kızlar sabancıya rakip olucam sanırım bune yoğunluk
umudum hoşgeldin yavrımm
memnun oldum ne güzel genç yaşta memur olmuşsun darızı bizim başımıza:) tşk ederim bende 24 yaşındayım memnun oldumumudum benim adım seçil ankarada yaşıyorum memurluk yapıyorum yaşım 22 yay burcuyum bu kadar yeterli sanırım dimiii yerimseniben
bir tane doktora dah git buda ötelerrden birinin dediğini der çoğunluk ne derse onu yap çok geçmiş olsunkızlar moralim çok bozuk geçen ay kalbim ağrıyodu doktora gittim memleketimde doktor söylemediğini bırakmadı hatta sen nasl yaşıyosun dedi hemen ameliyat masasına yatıracakti beni ki burda iyi doktor diye biliniyodu neyse inanamadık ankara ihtisasa gittik ordaki doktorda sapasağlam kalbin var dedi ama bu doktor uzmandı sevinçle evimize geldik.ankarada bi yakınımız var adam benim sonuçlarmı aldı ben bu uzmana güvenmedi her ihtimale karşı ankara güven hastanesinde bi doktor varmış ona göstereyim dedi o adamda kalbinde sorun var demiş hemen gelsin bi operasyon varmış onu yapacaklarmış ya ben kime güveneyim şimdi ya...
kızlar moralim çok bozuk geçen ay kalbim ağrıyodu doktora gittim memleketimde doktor söylemediğini bırakmadı hatta sen nasl yaşıyosun dedi hemen ameliyat masasına yatıracakti beni ki burda iyi doktor diye biliniyodu neyse inanamadık ankara ihtisasa gittik ordaki doktorda sapasağlam kalbin var dedi ama bu doktor uzmandı sevinçle evimize geldik.ankarada bi yakınımız var adam benim sonuçlarmı aldı ben bu uzmana güvenmedi her ihtimale karşı ankara güven hastanesinde bi doktor varmış ona göstereyim dedi o adamda kalbinde sorun var demiş hemen gelsin bi operasyon varmış onu yapacaklarmış ya ben kime güveneyim şimdi ya...
hoşbuldum ciganem:)
canım benım çok buyuk gecmıs olsun ama umarım öyle bısı yoktur ama sen yınede ıhmal etme..bı profa gıtsen daha ıyı olur.hangı sehırdesın bılmıyrum ama sadece kalp hastanesı varsa bulundugun yada yakınında olan sehırlerde oralara gıt ben kayserıdeyum ercıyes unıversıtesındede çok ıyı proflar var.yakınsan buraya bıle gel derım ama sakın ıhmal etme inş bısey yoktur gönlum olmamasından yana ama sen yınede ıhmal etme
malatyada oturuyorum canım burdakiler kasap ya resmen operasyon başına para aldklar için kime gidip sonucumu göstersem gel sana şunu yapalım bunu yapalım diyolar kalp hastanesi var ama burdakilere hiç güvenim kalmadı kayseriye gelmeyi düşündüm ama ankaradaki akrabalar ısrar etti oraya gittim şimdide ankaraya gidecem haralde türkiyede 2 doktor varmış kalpte uzman buda onlardan biriymiş.ben 1.5 yıl önce babamı kaybettim sebebi kalp ti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?