Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

candy canım sakın güvenmediğin hastaneye gitme...
Örnek vermek isterdim ama canını sıkmak istemiyorum...
Özellikle fakültelere pek güvenme çünkü orada çokca asistan bulunuyor, insanı kesip biçiyorlar...
Bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum canım...

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla allah acil şifa versin ama bence sen çok ii bi doktora görün hatta çekupa gir mutlaka sonra karar verirsin ameliyat olmaya benneyaptımki

neyse yaa nedn moral bozuyoruzki kızım sen turp gibisin...
Nerden çıkardın bu kalp hastalığını nan kalbiyle ilgili hastalığı olan bizleriz aslında sefkilimiz yok malesef
mafoldumben

biliyorum canım benimde bu konuda tecrubem malesefki çok fazla babamın hastalık dönemimde çok kötü tecrubelerim oldu(((

kızz cimcime haklısaın valla biz kalpsiziz dimi zemuszemus kız abk aklıma geldi en son sen bi görücüyle tanışıcaktın o arada ben tatile gittim takip edemedim nooldu canım bakiim merak ettim fisfisfis

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla allah acil şifa versin ama bence sen çok ii bi doktora görün hatta çekupa gir mutlaka sonra karar verirsin ameliyat olmaya benneyaptımki

çok sağol canım sigortamda yok şimdi onu halledip öyle bakacam başımın çaresine babamın sigortasından yararlanıyodum bi kere sigorta yattı babamınki kesildi şimdi yatmıyo ama babamınkine tekrar dönemezmişim yeni bi yasa çıkmış ayıptır söylemesi çok şanslıyımda.

kızlar topiğin havası çok soğumuşş.

unutmayın ki en kötü etken sıkıntı stres üzüntüü..kimsenin garantisi yokklütfen konuşup üzülmeyinmafoldumben

hadii yaa canm sıkma canını sen bu sigorta işinide iice araştır bence hem bak sigorta işin halolursada mutlaka ank.da ya da i,st.da ii bi hastaneye git ank.da ibni sina hastanesi var o mesala çok ii öneririm açıkçası...çok geçmiş olsun kuzum allah yardımcın olsun en kısa zamanda iileşirsin işallah

cimcimeciim napalım yaa 20 gündr yokum ank.da nette ve sitede tabii fransız kaldım böylelikle dee tühh çok dua etmiştim bende işallah anlaşırsınız felan die ama kısmet diilmiş napalım -tatlicadiarzu-

çook sağol canım SGK yı aradım bugün ordan söylediler.ankaraya gidecem %90 çünkü orda ilgilenecek kişilerde var duygu sömürüsü gibi ama babam yok ya ordaki akrabamız yardımcı olur enazından. adamın kolu uzun tanıdığı falanda çok bakanlıkta çalışıyodu allah raz olsun eşide kendide çok iyi çok ilgileniyolar.

Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmışlar önlerinde Alaeddin’in Sihirli Lambası duruyor... Almışlar ellerine lambayı söyle bir dokunup okşamışlar. Fiiiiiiisssssssss… Cin dışarıda. Cin, bir Temel’e bakmış, bir Dursun’a. ıki laz... Sonra dile gelmis:
- Kusura bakmayın ben sizinle uğraşamam.. Alin size üçer yumurta, her kirdiginiz yumurta icin bir dilek tutun. ıstekleriniz yerine gelsin…Cin uçup gitmiş lambasına, Temel ile Dursun ellerinde yumurtalarla ayrilmislar kumsaldan. Aradan yillar gecmis. Bu olaydan cok zaman sonra iki eski dost karsılaşmışlar. Temel, Dursun’a sormuş:
- Ula Tursin, ne ettun yimirtalari?
- Valla, demis Temel, ilkini kirdim, cok para istedum, hic bitmeyen bir param var...
- Eeee! Ikincisu…
- Onu da kirdim, cok guzel bir hatun istedum. Simdi dunyalar guzeli bir karim var...
- Ya ucuncusunu neettun?
- Onu da kirdum, saglik istedum.. Hic hastalanmadan yasayip cideyrum.. Peki sen ne ettun yimirtalari?
Temel huzunle basini sallamis,
- Sorma sorma demis, senden ayrildim eve celdum, tam esikten gireyiken ayagum takildi, yumurtanin biri yere dusti kirildi… Ben de, ‘hassittir be’ dedum... Demez olaydum,evin ici ‘çük’ doldi...
- Eeee! Sonra? demis Dursun,
- Bir ev dolusu çükle ne yapayim, dedim, kirdim ikincuyu, butun çük’leri geri goturmesini istedum.
- Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun?
- Ne edecegum? Kirdim sonuncuyu da, hacan benimkini geri getir, dedum da…

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

hım bende sürekli sigortasız sanmıştım bende de öle oldu...
Neyse kızlar muhabbetinize doyum olmaz ama ben gider...
Herkese ii akşamlar... Ohbe bugünde bitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…