Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hımmm doğru tamam şimdi hatırladım seni eee iş mi yok çalışmak mı istemiyorsun?
Muhasebe kafa patlatmak gereken bi iş allah sabır versin sana.

ilk başta çok iş buldum ama ben çalışmak istemiyodum ozaman şimdide istiyom ben ama iş yokkafamçokkarıştı inş canım ya muhasebe gerçektn zor ya tam anlamıyla mnezun bile olmaadım dersm kaldı bi kaçtanemafoldumbenmafoldumben

Efuli canım üzülme mezun olursun
Hangi derslerden kaldın
Speedy muhasebe gerçekten zor temelin olmazsa hiç birşey anlamazsın ve yapamazsın
Ama öğrenincede rakamlarla oynamak insana büyük bir zevk veriyor

Efuli canım üzülme mezun olursun
Hangi derslerden kaldın
Speedy muhasebe gerçekten zor temelin olmazsa hiç birşey anlamazsın ve yapamazsın
Ama öğrenincede rakamlarla oynamak insana büyük bir zevk veriyor

maliyet muh. inşaat muh. bi türlü anlyamadım gitti bunlarıbenneyaptımki hoşbuldk bu arada cnm

canım benm üzülme sakın bu günlerde geçer elbet sende iş bulursun bu devirde ne kadar zorda olsa işallah rabbim yüzümüze bakar allah herkesin yarımcısı olsun valla ben tatilde bile sıkıldım kendi kendime iiki işim var yoksa sıkıntıdan patlardım felan deedim işallah sende iş bulursun en kısa zxamanda canım opuyorumnanaktan

ış demeyin yaa ben işten çok sıkıldım...
Şöle bi kaç ay tatil yapsam belki tekrar çalışmak isterim ama şuan çok bunalmış durumdayım
mafoldumben

inş canım ya teşekkür ederim çalışmamak insana ilk başta hoş geliyo ama bi süre sonra sıkıyo yamafoldumben

yaa umudum ciddimisin peki alışveriş yapabileceğim site fiyatları uygun olsun burdan alıyoruz kazıkları yiyiozzkaydirigubbakcemile3
NE KADARKİ SİZİN ORDA FİAYTLAR GİTTİ GİDİYORA BAKABİLİRSİN BİRDE HEPSİBURADAYA BURALAR GÜVENLİ CNAIM

gitme dayanamam yaşam pınarım
sensiz hiç olamam :icecream::icecream::tomato:
GELDİM :lepi:

güle güle umudummmafoldumben:gitme:
SANKİM UZAĞA GİDİYOMUŞUM GİBİ HİSSETİMŞeniz

14:31 itibarı ile silinmiştir...
HAKSIZLIK

kızlarrr herkese güzel bir günden merhaba yeni döndüm tatilden antalyadan hepinize selamlar getirdimm bugün ilk iş günüm hepinizi çokkk özledimmmm..... nasılsıznız bakiim ne var ne yok opuyorumnanaktan
HOŞGELDİN BEN TANIMIYORUM SENİ AZCIK TANITSAN
maliyet muh. inşaat muh. bi türlü anlyamadım gitti bunlarıbenneyaptımki hoşbuldk bu arada cnm
BENDE MALİYETTEN KALIYORUM HEP SENİN HANGİ BÖLÜM

[

canm çok haklısın bi zamandan sonra sıkıo insanı çalışmak ama bide insan çalışmayınca dahada sıkılıo yanii en azından ben tatildeyken bile işimi özlüyorum valla alışmışım çalışmaya düzenli bi hayata tatile girince böle bi gevşeme gelio ya insana sonrasında da sıkılosun şükür rabime iiki işim gücüm maaşım var zemuszemus

BENDE MALİYETTEN KALIYORUM HEP SENİN HANGİ BÖLÜM

[[/QUOTE]

muhasebe cnm bnm bölüm

umudum benim adım seçil ankarada yaşıyorum memurluk yapıyorum yaşım 22 yay burcuyum bu kadar yeterli sanırım dimiii yerimseniben

tamam cimcimeciim ehemn değiştirdim bakk sen istersinde ben yapmammı hiçç yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…