hımmm doğru tamam şimdi hatırladım seni eee iş mi yok çalışmak mı istemiyorsun?
Muhasebe kafa patlatmak gereken bi iş allah sabır versin sana.
Bu topicte ne kadar çok muhasebeci var kaydirigubbakcemile3
Canım umarım en kısa zamanda iş bulursun
ilk başta çok iş buldum ama ben çalışmak istemiyodum ozaman şimdide istiyom ben ama iş yokkafamçokkarıştı inş canım ya muhasebe gerçektn zor ya tam anlamıyla mnezun bile olmaadım dersm kaldı bi kaçtanemafoldumbenmafoldumben
hoşgeldiniz efuli ve candy43
speedy-gonzale yeni adın hayırlı olsun cnım
AYY CANIM sağol isime alışamadım görmedim bile
Efuli canım üzülme mezun olursun
Hangi derslerden kaldın
Speedy muhasebe gerçekten zor temelin olmazsa hiç birşey anlamazsın ve yapamazsın
Ama öğrenincede rakamlarla oynamak insana büyük bir zevk veriyor
Bak sende söylüyorsun alışamadığını hadi tekrardan değiştir cingaane yap kafamçokkarıştı
yok canım gonzales daha iyi öyle herkez çingene olduğumu bilmesin hem ben çingene de değilim Şoparım :)
NE KADARKİ SİZİN ORDA FİAYTLAR GİTTİ GİDİYORA BAKABİLİRSİN BİRDE HEPSİBURADAYA BURALAR GÜVENLİ CNAIMyaa umudum ciddimisin peki alışveriş yapabileceğim site fiyatları uygun olsun burdan alıyoruz kazıkları yiyiozzkaydirigubbakcemile3
GELDİM :lepi:
gitme dayanamam yaşam pınarım
sensiz hiç olamam:icecream::icecream::tomato:
SANKİM UZAĞA GİDİYOMUŞUM GİBİ HİSSETİMŞenizgüle güle umudummmafoldumben:gitme:
HAKSIZLIK14:31 itibarı ile silinmiştir...
HOŞGELDİN BEN TANIMIYORUM SENİ AZCIK TANITSANkızlarrr herkese güzel bir günden merhaba yeni döndüm tatilden antalyadan hepinize selamlar getirdimm bugün ilk iş günüm hepinizi çokkk özledimmmm..... nasılsıznız bakiim ne var ne yok opuyorumnanaktan
BENDE MALİYETTEN KALIYORUM HEP SENİN HANGİ BÖLÜMmaliyet muh. inşaat muh. bi türlü anlyamadım gitti bunlarıbenneyaptımki hoşbuldk bu arada cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?