Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar napıyoruz umutsuzlukları bir kenara atıyoruz. Allaha şükürler olsun sağlığımız sıhatimiz yerinde. Çalışıp paramızı kazanıyoruz. Kimseye muhtaç değiliz. Havalar ne sıkıcı ne çok sıcak. O yüzden napicakmışız mutsuzlukları kenara atıcakmışız. Kederli müzikleri kapatın ya...
Hoppidi hoppidi çakkıdı çakkıdı....

Lavanta neyse canım olan olmuş. boşver... Ben n72 kullanıyorum çok memnunum ama onun 3g si varmı olurmu bilmiyorum. Şimdiki fiyatı ne onuda bilmiyorum ben bir kaç sene önce 2. el almıştım.

benim experess müzik modeller hoşuma gidiyor nokianın ama ben kullanmadım sıf müzik dinlemek için istiyorum bir denk gelip alamdım

günaydın kızlaar...
Bugün nedense canım çok sıkkın, hüzünlü şarkılar dinleyip duruyorum, umutsuzum galiba (
hayrola canım niye sıkıldın

Kızlar size bestemi armağan ediyorum

ben olsaydım

seni alır dağlara çıkar
saçından tutar belini sıkar
yumulup dudaklarına
sabaha kadar
ne yapmazdım

seni alır dağlara çıkar
saçından tutar belini sıkar
yumulup dudaklarına
sabaha kadar
uyumazdım

valla kızlar bende bugun çok keyıfısızım nedense.bıde dun banyoda dustum kuvetın uzerıne kafam çeşmeye geldı her yerım fenaa agrıyor :çok üzgünüm:

Ne ayrılabiliyoruz
Ne kavgasız durabiliyoruz
Ama :asigim:
hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:

günaydın kıslarrr nasılsınızzzz ben geldim yeni kalktım da laelaelaelaelae
corel yavrum güzel haberleriniz beklioruzzzz Şeniz
neferti geçmiş olsun canım bişeyn varmı

hoşgeldın pembecım nslsn napıyosun?artık eskısı kdr goremıorm senı ya....dertleşnelerımz muhabbetlerımz bölündü ..uyuyosun tabı sbhları ohhh:)

hoşgeldın pembecım nslsn napıyosun?artık eskısı kdr goremıorm senı ya....dertleşnelerımz muhabbetlerımz bölündü ..uyuyosun tabı sbhları ohhh:)

:kedi: sen cagır ben gelirimmmmmyerimseniben
ne yapımya sıkılmaya basladım galiba ben evde oturdugum için ama

valla kızlar bende bugun çok keyıfısızım nedense.bıde dun banyoda dustum kuvetın uzerıne kafam çeşmeye geldı her yerım fenaa agrıyor :çok üzgünüm:

Canım seni gerçekten canı gönülten teprik ediyomm alkisalkisalkis

spedynin başına vurmuş kızlar elbirliğiynen şuna bir koca bulalım yoksam düz duvara tırmanacak :))

Sanata saygın yok cimcime olmiyyyy böylee :sinifsinif:

Ne ayrılabiliyoruz
Ne kavgasız durabiliyoruz
Ama :asigim:
hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:

Canım senin adına sevindim Hadi hayırlısı

günaydın kıslarrr nasılsınızzzz ben geldim yeni kalktım da laelaelaelaelae
corel yavrum güzel haberleriniz beklioruzzzz Şeniz
neferti geçmiş olsun canım bişeyn varmı

Canım Günaydın Hoşgeldin Nassın gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…