- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
niye noldu
benim experess müzik modeller hoşuma gidiyor nokianın ama ben kullanmadım sıf müzik dinlemek için istiyorum bir denk gelip alamdımgünaydıınn kızlarrr..nasılsınız bakalımm ...ben biraz moral olarak kötüyüm annem dün elektrik süpürgesi almış hemde kullandığımız ve şuan bozuk olan süpürgenin aynısı güya emiş gücü yüksek ama hiçte fark yok kandırmışlar resmen sopası kırılacak azıcık güçlü tutsan çok üzüldüm bağırdım anneme birde çelik almış ama çelik demeye bin şahit kuş tüyü yastık mübarek incecik hafif bişey içim acıdı onlara para vermiş çok vermemiş ama üzerine az daha ekleyip daha kaliteli bişey alabilirdi..çok üzüldümm yaa hemde araplardan almış geri verme gibi şansımız yokk:gitme:keşke dedim arasaydınn adamlar gittikten snr aldım diye aramanın e anlamı var ki..neyse kafanızı şişirdim kızlar yaa ben telefon alıcam nokia düşünüyorum classik 3120 299 tl.özellikleri iyi gibi kullananlar memnun sizin tavsiye edebileceğiniz tlf varsa edin 300 tl kadar bakıyorum 3 g si olursa daha iyi olurr
hayrola canım niye sıkıldıngünaydın kızlaar...
Bugün nedense canım çok sıkkın, hüzünlü şarkılar dinleyip duruyorum, umutsuzum galiba(
Kız cİngane sÜÇÜ bİzde bulma yolarım bİz naptık sana
günaydınn kızlar laelaelaelaelae
Ne ayrılabiliyoruz
Ne kavgasız durabiliyoruz
Ama :asigim:
hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:
valla kızlar bende bugun çok keyıfısızım nedense.bıde dun banyoda dustum kuvetın uzerıne kafam çeşmeye geldıher yerım fenaa agrıyor :çok üzgünüm:
hoşgeldın pembecım nslsn napıyosun?artık eskısı kdr goremıorm senı ya....dertleşnelerımz muhabbetlerımz bölündü ..uyuyosun tabı sbhları ohhh:)
valla kızlar bende bugun çok keyıfısızım nedense.bıde dun banyoda dustum kuvetın uzerıne kafam çeşmeye geldıher yerım fenaa agrıyor :çok üzgünüm:
spedynin başına vurmuş kızlar elbirliğiynen şuna bir koca bulalım yoksam düz duvara tırmanacak :))
Ne ayrılabiliyoruz
Ne kavgasız durabiliyoruz
Ama :asigim:
hayırlısı olsun
belki yazarım bi gün topice ben evleniyorum kızlar diye :1hug:
günaydın kıslarrr nasılsınızzzz ben geldim yeni kalktım da laelaelaelaelae
corel yavrum güzel haberleriniz beklioruzzzz Şeniz
neferti geçmiş olsun canım bişeyn varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?