Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar benm canım sıkılıyor ama evde oturmaktan şimdi pc basından kalkıcam gene aynı gene aynı

gülpembemm canım canını sıkma öle yaff bişilerle meşgul etmeye çalış kendini mesala kuaföre git bakım yap kendine alışverişe çık yemek yap pasta börek çörek kısır felan yap film izle tv izle felan hergün hepimizin aynı geçio ama bişekilde mutlu olmaya çalışıyoruzzz....

:sinifsinif: yok yok baga göre değil bi alısveriş bide kuaför olayı ii diğerleri baga göre değil

günaydın kıslarrr nasılsınızzzz ben geldim yeni kalktım da laelaelaelaelae
corel yavrum güzel haberleriniz beklioruzzzz Şeniz
neferti geçmiş olsun canım bişeyn varmı

bir kaç morluk ve şişlıkten baska bısı yok canm ama basımın agrısı hala geçmedı :) bıde psıkolojık olarak dun mıgdem blandı e kafayı çarpınca dan dıye beyın kanaması iç kanama süphesı oldu annem bı yandan hastaneye gıdelım dıye tutturdu uyuma dedı falan fılan neysekı kırık çıkık bısı yok cnım

gülpembe allah iyiliğni versin bak ne güzel netten araştır öğren de yap barii zaman geçer hiç değilse kötü olursada komşulara dağıtırsın sırnaşık şey

Selam kızlar
Topic sakinleri kendinize gelin yaaa kaydirigubbakcemile2
Nefertiti çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın
Gülpembemmm bilmiyorum diye bişey yok elinin altında internet var aç bak nasıl kısır yapılır akşama misafir gelecek sana speedy
Lavanta ben bi ara 6300 kullandım çok memnundum tavsiye ederim

çok tşk ederım sinemciğim ben hala 6300 kullanıyorum arkadaslar 3g ye uymuyor sanırım ama çok raht bı telfon sevıyorum ben fotograf için kullanmıyorum çunku telefnu.ayrıyeten fotograf makıaısna aldım resımlern kalıtesı çok ıyı olmuyor dıye

beceriksiz beceriksizz :umursamaz:yasakkelime

kızlar gelın hemen ben yedırıyım sıze kısır:)

gülpembe allah iyiliğni versin bak ne güzel netten araştır öğren de yap barii zaman geçer hiç değilse kötü olursada komşulara dağıtırsın sırnaşık şey

Hımmm canım benim buyrun gelin bize de vallahi ne isterseniz

vala ben yemek olayını sevmiyom :umursamaz:
banada bakcaksınız annemde yok yanımdaa :1no2:
besleyin beni gamyoncuiremsu

nefertiti hemen geliorummm çok acıktımmmm hemde mantıya bayılırımmm hımm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…