Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ben daha kahvaltıda yapmadım puacam gelmedı gazete forum kahvaltı sonra ver elını iş bugunde hiç calısmak istemıyor canım ya

Ben 8:30da geldim bugün erken geldim iş başı 9 normalde yaptım kahvaltı mı falan gazete hepsi bitti çayımı içiyorum bi tek iş artık daha yoğun olucam 3 kişiydik 2 kişi kalıcaz yetişmek mümkün olamıycak. lmaz:

günaydıınn kızlarrr..nasılsınız bakalımm ...ben biraz moral olarak kötüyüm annem dün elektrik süpürgesi almış hemde kullandığımız ve şuan bozuk olan süpürgenin aynısı güya emiş gücü yüksek ama hiçte fark yok kandırmışlar resmen sopası kırılacak azıcık güçlü tutsan çok üzüldüm bağırdım anneme birde çelik almış ama çelik demeye bin şahit kuş tüyü yastık mübarek incecik hafif bişey içim acıdı onlara para vermiş çok vermemiş ama üzerine az daha ekleyip daha kaliteli bişey alabilirdi..çok üzüldümm yaa hemde araplardan almış geri verme gibi şansımız yokk:gitme:keşke dedim arasaydınn adamlar gittikten snr aldım diye aramanın e anlamı var ki..neyse kafanızı şişirdim kızlar yaa ben telefon alıcam nokia düşünüyorum classik 3120 299 tl.özellikleri iyi gibi kullananlar memnun sizin tavsiye edebileceğiniz tlf varsa edin 300 tl kadar bakıyorum 3 g si olursa daha iyi olurr

Hoşgeldin Canım Lavanta
Annen hata yapmış sanırım neyse olan olmuş şekerim
Telefon konusunda yardımcı olamıycam en kısa sürede bende değiştirmeyi düşünüyorum Zaten ama şuanda fotoğraf mak. istiyorm ve hiçte anlamam Markadan.

Hayırdır bacım noldu bakıyım sana böyle anlat baaaaağaaa.

valla sorunu bende bilsem çözüm yoluna gidicem ama...
Galiba depresyondayım :))
Ya çok duygusalım normalde böyle değilimdir ben, bir anım bir anımı tutmuyor, hemen sinirleniyorum, televizyondaki en basit şeyleri izeyince ağlamak geliyor içimden... Annesine sarılan bi çocuk bile görsem gözlerim doluyo, niye böyleyim ben yaa (

Lavantacım sıkma canını bu kadar dünya malı değilmi boşveerr.. Yenilerini alırsın...

Anladım canım kocasızlık başına vurdu Şekerim naniknanik
Şaka bi yana hastalanacaksan falan olabilir mesela kızlar ben bugün beyz pantalon giydim her an hastalanabilirim Diken varmış gibiyim Altımdaç
Banada oluyor bazen gerçi benim çözmm gereken sorunlarm derdim olduğu için öyleyim.
şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…