Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınlar herkese ayy bende bi güzel süslendimm makyajımı yaptım beyaz şortumu en sevdiğim mavi gömlegimi ve converslerimi giydim spor halimde işe geldim kim demiş bana memur die yanımdan bile geçmezzz

günaydınlar herkese ayy bende bi güzel süslendimm makyajımı yaptım beyaz şortumu en sevdiğim mavi gömlegimi ve converslerimi giydim spor halimde işe geldim kim demiş bana memur die yanımdan bile geçmezzz

ayyy conver deme dayanamıyorum valla bende isterdım spor spor gelmeyı ama bızde kesınlıkle yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama ben genede klasıgı bıle spora cevrıyordum :) ama bugun ılk defa klasık bı sekılde gıyındım ayakkabılar falan tıkr tıkır

ay bende sevıyorum aslında topukluyu ama rahat edemıyorum bana versınler conversı ohhh rahatca baska bısı ıstemem.bıde zaten benbım boyum 1,80 cıvarlarında topuklu gıyınce daha fena oluyorum

Çok uzun boyu sevmiyrm Allah tam kararında vermiş benimkisini 167 172 falan oluyorum Topuklularımla bugünkü birazcık yüksek normalde insanlar düğünde giyer bu ayakkabıyı ama ben işyerine giyiyorum hihoyyythihoyyythihoyyyt

bizim işyerindede genelde topluklu takım felan giyerler ama bana göre diil valla ben rahat edemiyorum öle takımla topukluyla felan bide işyerinin en şirinelerinden biri olduum için kimse bişi demio diolar zaten bu çatlak tıfılın teki ses çıkarmayalım barii die düşünüyolar heralde kaydirigubbakcemile3

valla ben aslında boyumdan memnunum ama topuklu gıymeyı sevmıyorum bu boya ama bazende gıymek gerekıyor özel zamanlarda yada bazı kıyafetlerın altına..bızım burası başkanlık olduğundan spor gıyınce dırek dıkkat çekıyor.ama baskan olmadıgında çekıyorum kotmu conversımı gelıyorum zaten o zaman mıllet baskan yok anlasıldı fatoş conversını çekmıs dıyorlar

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Günaydın kızlaar nasılsınız bugün, anlaşılan herkes çok şık...
Valla ben hiiç önemsemedim bugün zaten canım sıkkın bide kıyafet seçmeyle uğraşamam...
Hepinizin aksine burada ben klasik giyemiyorum çünkü abes oluyo, düğünemi gidiyon diyolar...
Geçen seneki şirketimde hep klasik giymek zorundaydım burada ise genelde spor, klasik kıyafetlerim kaldı giyemiyorum şimdi onları malesef (

ay cımcıme ne guzelmıs valla :) keske bızımde öle olsa bende işe basladıgımda bı tane bıle kumas pantolonum yoktu.sporlarım kaldı benımde haftasonları gıyıyorum artık bende napıyım

Bende önceden spor giymeye hasrettim şimdi ise klasik giymek istiyorum...
Ya yine giyebiliyorum ama eskisi gibi olamıyorum, bi yerlerde o klasikliği bozma gereğini duyuyorum...
Çünkü patron bile kotla geliyor...

Günaydın herkese hatunlar =))) Hayırlı cumalar...

Bizde yasak değil ciddi giyinmek şart ama ben yine de topukludan vazgeçmem :)

benim çalıştığım yer avukatlık bürosu burdada herkes gayet klasik. ben biraz bozuyorum. napim çok klasik sevmiyorum. İşte spor olsada topuklu giyiyorum yırtıyorum =))

ay bende sevıyorum aslında topukluyu ama rahat edemıyorum bana versınler conversı ohhh rahatca baska bısı ıstemem.bıde zaten benbım boyum 1,80 cıvarlarında topuklu gıyınce daha fena oluyorum

hadi ya allah boy vermiş yani maşallah... manken gibisin sen yani.

sırnaşık şey

iyiyiz cimcime. ben de pek özenmedim bende çok şık değilim zor kalkıyorum zaten :))

bu aralar kilo aldım valla, geçenlerde mermaidin gazına gelerek 2 kilo vermiştim, şu günlerde yine alıyorum iştahım accayip açık neden böyle anlayamıyorum...
Galiba stres mideme vuruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…