- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
bana öle geldı ozaman canım bıraz gerıldımde bu öğlen
bılmıyorumkı kuzucum ya sebebsız bı gergınlık var uzerımde ne oldugunu anlayamadım sabah çok ıyıydım ama öğleden sonra böle oldum
Hayırdır canım neden gerildin bakem
ne oldu sana?yerimseniben
napiim canm valla yemek yedim yerime döndüm günün bitmesini akşamın olmasını istiorum açıkçası bide fıstık yiyorumm cokacimcoook
bılmıyorumkı kuzucum ya sebebsız bı gergınlık var uzerımde ne oldugunu anlayamadım sabah çok ıyıydım ama öğleden sonra böle oldum
napiim canm valla yemek yedim yerime döndüm günün bitmesini akşamın olmasını istiorum açıkçası bide fıstık yiyorumm cokacimcoook
selam kızlar ya biraz önce msn kayıtlarını okudum şok oldum başşlığını okudum harbiden şok oldum yaa nasıl bi dünyada yaşıyoruz :S:S:S
Ben hiç bi şey anlamadım ne msn be canım:1rolleyes:
ya sohbet bölümünde böle bi başlık açılmış bi arkadaşımızın evine orta 2'ye giden bi misafir gelmiş arkadşaımız bilgisayarını vermiş kız tanımadığı erkeklerle bel altı muhabbet yapmışta msn kayıtlarını görmüş arkadaş o konuyu okudum şok oldum yaa sende oku http://http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/304463-msn-kayitlarini-gorunce-sok-oldum.html
yuh yani heeeeeeee harbiden yuh.:1closedeyes:
bizim çocuklarımız ne durumda olucak çok merak ediyorum ...Evime internet filan alsamda kesinlikle sınırlama olucak ve benim izin vermediğim hiç bi dizi hiç bi çizgi film izlenmicek bizim zamanımızda tom ve jerry vardı hiç bişi bilmez izlerdik şimdiki çizgi filmler bile 8 yaşındaki çocuğun kıza aşkını anlatıo ya ....
bizim çocuklarımız ne durumda olucak çok merak ediyorum ...Evime internet filan alsamda kesinlikle sınırlama olucak ve benim izin vermediğim hiç bi dizi hiç bi çizgi film izlenmicek bizim zamanımızda tom ve jerry vardı hiç bişi bilmez izlerdik şimdiki çizgi filmler bile 8 yaşındaki çocuğun kıza aşkını anlatıo ya ....
Bunu düşünmek için çok erken malesef bence bunları düşünme ilerde çocuğuma nasıl davranmam gerekli diye.
İnsanın başına ne gelebileceğini kimse bilemiyor Allah herkezin hakkında hayırlısı versin
çok haklısın valla ya..eskıden bız hiç bısey bılmezdık maş. şimdi hersey ortada oldugundan çoçuklardada ahlek terbıye denen bısı kalmadı hakkaten dunyanın çivisi çıkıyor ya nasıl çoçuk yetıstırıp nasıl buyutcez bılmıyorum valla hadı evınde engel oluyosunda dısarda napacaksın her an yanında olamayızkı çoçuklrın
Bu arada Kızlar canınızı sıkmak için söylemek istemedim ama 2 haftadır karakollarla uğraşıyorum.
hayırdır canım önemlı bısey yoktur umarım
noldu canım ya ne karakolu :S:S:S
hayırdır canım ne karakolu yafff CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?