Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gonselescim hayatım hanım diyom kıs e tepkisi allah iiliğiniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AHHH AHHHHH Benimde bi kredi borcum var bankaya öde öde bitmio kardeşim yaaa daha 2011 in temmuzuna kadar da ödicem oyy oyy oyyy :umursamaz:

valla 4 yıldır neredeyse ödüyorum ama bitmio bi türlü akıllandım valla büyük konuşmayım ama bidaha asla bankadan kredi mredi çekmem pofff yaa lmaz:

valla bende asla bulasmaycagım zaten kendı kredım değil baskasının kredısı maalesef..ya kızlar sımdı sıtedekı gelınlık modellerıne bakıyordumda canım çektı Allah bızede gıymeyı nasip etsın ya çok guzel görunuyorlar

amin canım benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama ben azda olsa bi parça inanıyorumo masum şeyi giyeceğime :Saruboceq:

kızlar size haberim varr.biraz önce yengem aradı..hani benim bikaçgün önce ayrıldığım kişi tarık vardı ya haber göndermiş işte istemeye gelelim diye çok seviyormuş benii onuda söylemiş ailesi falan ne istiyorsa yaparız demiş ..bense mala gitmek istemiyorum olmaz dedim yengeme oda kızım rahat edersin dedi valla hayırlısı olsun dedim..allah herkesin gönlüne göre versinn

Canım bu işler aceleye gelmez Tamam rahat edersin ama önemli olan huzur düğünde şıkır şıkır yapmak değil Hem Sen Tarığı çok iyi tanıyormusun yani emin misin bence eğer olumlu bi düşüncen var ise önce Tarık ile bişeyleri dene yalancı dediğin kişi ilerde nolur bilinmez bak bakalım Tarık adam olmuş düzelmiş mi?yerimseniben

gonzeles hayatım olanı biteni anneme anlattım o dedi seni kaybetmemek için yalan söylemiştir dedi..ama ben pek olumlu bakmıyorum açıkcası çünkü sinirli bir yapıya sahip ve bu kadar kısa sürede ne sevdiki ...ben allaha bıraktım allah ömrümün sonuna kadar mutlu huzurlu yaşayacağım insan nasip etsinn

cimcimecim zaten ben olumlu bakmıyorum yani çok çabalaması lazım beni ikna edebilmesi için evlilik zor mühessese ..annem önceden baskı yapardı evlen diye şimdi yapmıyor ben ona izin verdim yaa istersen ömrünün sonuna kadar yanımızda kal diyorrhayırlısını istiyorum allahtan malla mülkle huzur olmuyor maleseff

Aynen Canım Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.kaydirigubbakcemile
du hemen şarkı patlatıyım ben
Parada pulda gözüm yok
benim gözüm aşkında şutarafagittişutarafagitti

Bende okudum bu yazıyı bende evlenmek istiorum amaaa adam akıllı biriyle canım bence herşeye kendin karar vermelisin ailenin isteği olsun die evlenmemelisin asla çünkü o kişiyle yaşayacak kişi sensin onlar sadece dıştan görünüşe aldanıp seni etkileyebilir bak 4/4 lük biri mutlaka evlen diebilir ve sen evlendiğinde o kişi bu zavallı kızcağızın da dediği gibi bambaşka biri olarak çıkar karşına iice düşün ve sağlam karar ver derim bu evlilik şakaya gelmez hele bide zamanı gelince çoluk çocuk olursa pişman olabilir hiç ayrılamazsın allah korusun... :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…